Blanketter

Här kan du ladda ner och skriva ut blanketter som du kan behöva skicka till oss. Du kanske till exempel ska säga upp din lägenhet, eller hyra ut den i andra hand till någon. Då hittar du blanketter för det nedan.

Du kan fylla i blanketten både online och genom att skriva ut den. Skicka sedan den ifyllda blanketten till oss via post (adressen finns på blanketten) eller lämna den i brevlådan på ditt områdeskontor. Du kan också ta en bild av den ifyllda blanketten och mejla den till kundservice@victoriahem.se.

Dags att flytta in?

Varmt välkommen till oss på Victoriahem!

Det är mycket att tänka på när man flyttar in i en ny lägenhet. För att göra det lite enklare för dig har vi tagit fram några av de viktigaste sakerna. Vi hoppas vi ses snart igen.

Tips till dig när du ska flytta in

Dags att flytta?

Tack för att du varit hyresgäst här hos oss! För att göra det lite enklare för dig när du flyttar har vi tagit fram några av de viktigaste sakerna som sker i anslutning till din flytt. Vi hoppas vi ses snart igen.

Tips till dig när du ska flytta ut

Betala din hyra med Kivra eller e-faktura

Du vet väl om att du kan få dina hyresfakturor digitalt via Kivra eller e-faktura? 

Oavsett vilket du väljer, sker betalningarna utan fördröjning. Enkelt, smidigt och bra för miljön.

Om du inte har internetbank eller Mobilt BankId kan du betala din hyra med autogiro. Pengarna för hyran dras automatiskt från ditt konto på förfallodagen.

Bra att veta om hyran

Bli energismart – spara el och pengar!

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken. Det finns många enkla saker du kan göra i din vardag för att minska på din användning av el. Det gäller bara att komma ihåg dem.

Dessutom – ju mindre kilowattimmar (kWh) du använder, desto lägre blir din elräkning.

Vill du bli riktigt energismart? Klicka här och se om du får några nya idéer. Lycka till!

Smarta enkla tips för energisparare