Söker du lägenhet?

Vi har ett brett utbud av hyreslägenheter i några av Sveriges mest attraktiva städer och regioner. Hos oss går det att hitta mindre kvadratsmarta lägenheter och större lägenheter och trevliga radhus, i både förstad och i centrumlägen. Vi erbjuder förstahandskontrakt utan kö. Det innebär att vi inte har någon bostadskö eller något poängsystem.

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Vägen till lägenhet

  1. Du registrerar dig som bostadssökande på Mina sidor. Du behöver ett konto hos oss för att söka våra lägenheter. Det kostar inget att registrera ett konto. Kontrollera att du har fyllt i alla uppgifter i din sökandeprofil, annars kan du inte göra intresseanmälningar.
  2. Sök lediga lägenheter du är intresserad av. Du kan anmäla intresse på flera lägenheter.
  3. Ladda upp intyg. För att bli erbjuden visning av lägenhet, ska du ladda upp intyg som validerar att du uppfyller grundkraven. Det är inget krav att ladda upp sina intyg för att skapa konto, utan det är när du aktivt själv söker lägenhet som du behöver ladda upp dina intyg.
  4. Håll koll på din mejl. Vi skickar alltid erbjudande om visning via mejl till mejladressen du registrerat hos oss. Det är därför viktigt att du angivit korrekt mejl och att du kontrollerar den regelbundet. Vill du inte missa om det läggs ut en lägenhet som varit perfekt för dig? Du kan göra en prenumeration på Mina sidor så att du får mejl när det finns lägenheter som passar dina önskemål.

Tänk på att

  • din profil är uppdaterad med aktuella uppgifter
  • du har inkomstintyg som styrker anställning, studier, pension eller liknande
  • uppdaterar ditt konto – inaktiva konton raderas efter 12 månader
  • göra en prenumeration så att du inte missar söka en ledig lägenheter som passat dig
  • anmäl intresse på aktuella lägenheter
  • du kan visa goda boendereferenser

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Aktiviteter och samverkan

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor och uppmuntra till grannsamverkan eftersom goda grannar bidrar till trygghet och trivsel. Om vi känner varandra, skapar vi trygghet. Tillsammans.

Genom våra samarbeten med kommuner, organisationer, bostadsbolag och föreningsliv erbjuder vi bland annat läxhjälp, fotbollsskola, hisskonst, simskola, trygghetsvandringar med mera. Vi arrangerar också områdesdagar med mat, dryck och roliga aktiviteter.

Sök ledigt