Vi bygger nya bostäder

Vi har flera spännande projekt på gång för dig som vill bo nytt. Vi bygger nytt på marken som vi redan äger och utvecklar för att skapa fler bostäder och ännu attraktivare bostadsmiljöer.

Vi bygger även fler nya bostäder genom att bygga om. Exempelvis omvandlar vi tråkiga och outnyttjade källarutrymmen till marklägenheter, många med egen fin uteplats. Det har blivit ett lyft för hela området. Med fler och nya grannar får gårdarna ett nytt liv. 

Genom att vi skapar fler bostäder bygger vi samtidigt in en ökad trygghet i våra bostadsområden. Nu är vi uppe i totalt 700 lägenheter. Det är vi riktigt stolta över.

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!