Haninge

För boende
För boende
Sök ledigt

Njut av naturen i Haninge

Haninge kommun är en skärgårdskommun med mängder av vackra öar, holmar och skär. Här finns också 17 naturreservat och många mindre sjöar. Urskogsområdet Tyresta nationalpark med 55 kilometer vandringsleder ligger i Haninge kommun och erbjuder ett vackert och spännande besöksmål. Kommunikationerna till centrala Stockholm är goda och gör boendet här lättillgängligt.

Om du vill hyra lägenhet i Jordbro hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka genom Bostadsförmedlingen i Stockholm. Våra lägenheter i Brandbergen kan du söka på Mina sidor.

Vi engagerar oss

Vi jobbar mycket med att skapa gemenskap och trygghet. Trygghetsvandringar, sommarjobb för ungdomar och samarbeten med företag, föreningar, kommun och andra hyresvärdar är några aktiviteter vi engagerar oss i. Vi bjuder in våra hyresgäster till områdesdagar och andra aktiviteter, så att vi lär känna varandra och vårt område bättre.

Hyr lägenhet i Haninge kommun

Du hittar våra lediga lägenheter i Jordbro kommun hos Bostadsförmedlingen i Stockholm. Vill du göra en intresseanmälan på en lägenhet behöver du ställa dig i Bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida.

Våra lägenheter i Brandbergen söker du via Mina sidor här på vår hemsida.

Våra områden i Haninge kommun

Jordbro

Jordbro har mycket fin natur och i centrum finns bibliotek, vårdcentral, tandvård, och en del affärer och restauranger. Skola och barnomsorg är väl utbyggda och pendeltåget går en gång i kvarten och tar dig till innerstan på cirka 30 minuter.

  • Närhet till grönområden och vacker natur
  • Bra service i området
  • Gångavstånd till skola och förskola

Adresser i området

Klapperstensvägen Sandstensvägen Kullerstensvägen Södra Jordbrovägen Blockstensvägen

Hitta på karta

Brandbergen

Brandbergen är ett barnvänligt område med närhet till natur och köpcentrum. Du har direktbuss till Stockholm och närhet till pendeltågsstation. Här finns förskolor, skola och lokalt centrum med ett flertal butiker. Dessutom är det gångavstånd till Tyresta nationalpark och badplats vid Ramsjön.

  • Nära till strövområden och sjöar
  • Tillgänglig service
  • Gångavstånd till skola och förskola
  • Badanläggning och dansbana i området

Adresser i området

Vågens gata Skorpionens gata Skyttens gata Norra kronans gata Jungfruns gata Lejonets gata Norra kronans gata Fiskarnas gata Vattumannens gata Stenbockens gata

Hitta på karta

På gång hos oss i Haninge

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer

Betala gärna din hyra med e-faktura

Du vet väl att du kan få de flesta av dina räkningar som e-faktura? Även dina hyresfakturor kan du få digitalt.

Läs mer

Familjefest i Haninge under blå himmel

På dansbanan i Brandbergen var det, den sista lördagen i september, den årliga familjefesten. En uppskattad dag för stora som små.

Läs mer
Fler nyheter

Vi anställer våra hyresgäster

Vi arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Efter avslutat program har hela 65 procent gått direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål. Flera har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss och våra entreprenörer. Det är vi riktigt glada för. Nu anställer vi 70 miljövärdar varje år.

Vi vill skapa engagemang och förändring

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!