Haninge

För hyresgäster
För hyresgäster

Njut av naturen i Haninge

Haninge kommun är en skärgårdskommun med mängder av vackra öar, holmar och skär. Här finns också 17 naturreservat och många mindre sjöar. Urskogsområdet Tyresta nationalpark med 55 kilometer vandringsleder ligger i Haninge kommun och erbjuder ett vackert och spännande besöksmål. Kommunikationerna till centrala Stockholm är goda och gör boendet här lättillgängligt.

Om du vill hyra lägenhet i Haninge kommun hos Victoriahem behöver du registrera dig och söka genom Bostadsförmedlingen i Stockholm

Vi engagerar oss

Vi jobbar mycket med att skapa gemenskap och trygghet. Trygghetsvandringar, sommarjobb för ungdomar och samarbeten med företag, föreningar, kommun och andra hyresvärdar är några aktiviteter vi engagerar oss i. Vi bjuder in våra hyresgäster till områdesdagar och andra aktiviteter, så att vi lär känna varandra och vårt område bättre.

Hyr lägenhet i Haninge kommun

Du hittar våra lediga lägenheter i Haninge kommun hos Bostadsförmedlingen i Stockholm. Vill du göra en intresseanmälan på en lägenhet behöver du ställa dig i bostadsförmedlingens bostadskö. Det gör du genom att registrera dig på deras hemsida.

 

Våra områden i Haninge kommun

Jordbro

Jordbro har mycket fin natur och i centrum finns bibliotek, vårdcentral, tandvård, och en del affärer och restauranger. Skola och barnomsorg är väl utbyggda och pendeltåget går en gång i kvarten och tar dig till innerstan på cirka 30 minuter.

  • Närhet till grönområden och vacker natur
  • Bra service i området
  • Gångavstånd till skola och förskola

Adresser i området

Klapperstensvägen Sandstensvägen Kullerstensvägen Södra Jordbrovägen Blockstensvägen

Hitta på karta

Brandbergen

Brandbergen är ett barnvänligt område med närhet till natur och köpcentrum. Du har direktbuss till Stockholm och närhet till pendeltågsstation. Här finns förskolor, skola och lokalt centrum med ett flertal butiker. Dessutom är det gångavstånd till Tyresta nationalpark och badplats vid Ramsjön.

  • Nära till strövområden och sjöar
  • Tillgänglig service
  • Gångavstånd till skola och förskola
  • Badanläggning och dansbana i området
  • Tyresta nationalpark ligger runt hörnet

Adresser i området

Vågens gata Skorpionens gata Skyttens gata Jungfruns gata Lejonets gata Norra kronans gata Fiskarnas gata Vattumannens gata Stenbockens gata

Hitta på karta

Aktuellt

Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer
Haninge Vinner Pris

Våra förvaltningar i Haninge utsedda till Årets eldsjäl

Våra förvaltningar i Jordbro och Brandbergen har fått Haninge kommuns fina pris Årets eldsjäl. Priset delades ut på en gala på Företagardagarna i komm…

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Så kan du minska din användning av el

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken. Det finns många enkla saker du kan göra i din vardag för att minska på din användning av el. Det…

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt