Hyr lägenhet i Linköping

För hyresgäster
För hyresgäster
Sök ledigt

Välkommen hem till Linköping

I universitetsstaden Linköping erbjuder vi 1 600 moderna och trivsamma hyreslägenheter i bostadsområdena Ryd och Nygård. Här bor du i ett grönt och lummigt bostadsområde med närhet till natur och centrala Linköping. Linköping är stort nog att ha det mesta, men litet nog att ha nära till allt.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss i Linköping!

Erbjudande

Just nu bjuder vi på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss. 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om erbjudandet.

Vi tar ansvar för hela området

Vi vill erbjuda trygga och trivsamma områden. Därför rustar vi upp våra hus och lägenheter så att de blir moderna och hållbara. Vi bygger trevliga mötesplatser och bjuder in till områdesdagar och andra träffar så att vi lär känna varandra. Varje år anställer vi fem miljövärdar som ska få en möjlighet att komma ut i arbetslivet under ett år. Sedan 2014 har vi haft 20 miljövärdar hos oss i Linköping.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Linköping. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Välkommen till Parklunden

Mellan 2019 har vi byggt 196 nya lägenheter i området Ryd i Linköping. Området ligger nära skola, förskola, universitet och centrum med bra kommunikationer.

I Parklunden hittar du allt från kvadratsmarta ettor och tvåor till större treor och fyror. Utbudet av lägenheter och närheten till fina grönområden och universitetet gör Parklunden attraktivt för såväl studenter som för barnfamiljer.  

Nyproduktion Parklunden

Lägenheter för dig som studerar i Linköping

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Aydin

Michel

Välkommen på öppen visning

Välkommen till en av våra hemtrevliga och moderna visningslägenheter. En 3:a på markplan med uteplats, modernt kök, helkaklat badrum och med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Kom och upplev den höga standarden och träffa oss så kan vi berätta mer.

Var rädda om varandra och fortsätt att hålla avstånd. Under visningen kommer vi att släppa in tre personer/ sällskap i lägenheten samtidigt.

Varmt välkommen!

  • Rydsvägen 104C
  • Torsdag 6 april
  • Klockan 17.00-19.00

Våra områden i Linköping

Hyreslägenheter i Ryd

I Ryd har vi 973 lägenheter i låga tvåvåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar, vilket gör dem barnvänliga och trygga att leka på. Här får du närhet till fina grönområden, motionsspår och service. Ett par hundra meter bort ligger barnens favorit Valla där man kan hälsa på hos olika slags djur. Backar för pulkaåkning och möjlighet att grilla finns.

  • Barnvänligt
  • Bilfria innergårdar
  • Nära till grönområden
  • I närheten av Mjärdevi Science Park

Ledigt i området

Adresser i området

Rydsvägen Ryds allé

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Nygård

I Nygård har vi 604 hyreslägenheter. Lägenheterna finns i låga två- och trevåningshus. Bostadshusen är byggda kring gröna och bilfria innergårdar. Området har bra läge med närhet till fina grönområden och service.

  • Barnvänligt
  • Fina grönområden runt hörnet
  • Närhet till bra service

Ledigt i området

Adresser i området

Nämndemansgården Rusthållaregården Mellangården Rågången

Hitta på karta

På gång hos oss i Linköping

Välkommen Till Parklunden, Hemsidan Och Intranät

Välkommen till Parklunden

Tidigare var det en parkeringsyta - Nu är det sista huset i nyproduktionen Parklunden klart och alla hyresgästerna har flyttat in.

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Bli energismart – spara el och pengar!

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken.

Läs mer
Kundkristallen Vinnare 2023

Vi har vunnit Kundkristallen två gånger

Vi har vunnit Kundkristallen två år i rad. Båda gångerna fick vi detta fina pris för det största lyftet i serviceindex.

Läs mer

Bo modernt och trivsamt hos oss

Vilken lägenhet väljer du?

Lediga hyreslägenheter i Ryd, Linköping

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!