Göteborg

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Göteborg!

I Lövgärdet, Bergsjön och Kållered erbjuder vi 1800 moderna hyreslägenheter. Här bor du i gröna och trivsamma bostadsområden med naturen inpå knuten. Du har närhet till det mesta, med förskola skola i området. Och det är inte långt till centrum. Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Göteborg!

Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Hyr lägenhet i Göteborg

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter i Göteborg och Mölndal. Här finns något för alla. 

Hyr lägenhet i Borås – endast 45 min till Göteborg

Vi har många sökande till våra lägenheter i Göteborg. Tyvärr endast ett fåtal hyreslediga. Däremot har vi fler lediga hyreslägenheter i Borås. Förstahandskontrakt utan kö.

För mer information eller boka visning, kontakta uthyrare Hamid i Borås på 073-951 34 10, uthyrning.boras@victoriahem.se

92 nya bostäder i Kållered

På Våmmedalsvägen 5 i Kållered Centrum har vi byggt 92 moderna hyreslägenheter. Den 1 juni 2023 hälsade vi alla förväntansfulla hyresgäster varmt välkomna. 

I det nya bostadshuset erbjuder vi alltifrån ljusa och välplanerade ettor till generösa treor med genomgående hög standard och stilfulla materialval. Samtliga med balkong eller takterrass.

Nybyggda lägenheter i Lövgärdet

På Vaniljgatan i Lövgärdet har vi byggt 46 moderna lägenheter fördelade på fem hus. Husen stod färdiga 2021.

Våra nybyggda hyreslägenheter är välplanerade och ljusa med genomgående hög standard och stilfulla materialval. Samtliga lägenheter har målade väggar i ljus kulör, ekparkettgolv, förråd/klädkammare, balkong samt egen ingång.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Göteborg. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Vi har lägenheter för dig som studerar i Göteborg

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Våra områden i Göteborg

Hyreslägenheter i Lövgärdet

Stadsdelen Lövgärdet ligger i Angered norr om Göteborg. Med bil tar det cirka 15 minuter till centrala Göteborg. Bra kommunikationer med buss samt spårvagn finns.

Från Lövgärdet har du gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser, bland annat den utmärkta badplatsen Surtesjön, kolonilotter och naturreservatet Vättlefjäll.

  • Gångavstånd till nyrenoverade Lövgärdets torg
  • Naturnära stadsdel
  • Nära till skolor och service

Ledigt i området

Förskola och skola finns i kvarteret. I området finns även Lövgärdets torg som vi under 2021 har byggt om från grunden. Här kan du njuta av nya planteringar och träd, markplattor, leksakståg, trevlig belysning och bänkar. På torget finns även affärer, restauranger och annan service.

Adresser i området

Fänkålsgatan Kummingatan Senapsgatan Vaniljgatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Kållered

Kållered är en ort i Mölndals kommun. Här bor du naturnära med bra kommunikationer till Mölndal och Göteborg.

Du som pendlar har nära påfarter på E20 med 15 minuter till centrala Göteborg. Till Mölndals centrum tar du dig med tåg på fyra minuter. Här finns även Mölndals galleria med ett stort utbud av handel.

  • Naturnära stadsdel
  • Kollektivtrafik med bra pendlingsmöjligheter
  • Nära till Kållered centrum

Ledigt i området

I Våmmedal, ett barnvänligt område i Kållered finner du våra 200 lägenheter på Hagabäcksleden. Välj mellan ett till fyra rum och kök i 4-våningshus. I bostadsområdet finns skola, bibliotek och livsmedelsaffärer. Det är nära till Kållered centrum där du finner IKEA, COOP, Willys samt Rusta och Netto.

Under våren 2023 kommer vi kunna erbjuda ytterligare 92 hyreslägenheter i ett nybyggt hus längs med Våmmedalsvägen.

Adresser i området

Våmmedalsvägen Hagabäcksleden

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Bergsjön

Bergsjön är en stadsdel i norra Göteborg. Med spårvagn åker du till centrala Göteborg på cirka 25 minuter. Området är småskaligt och trevligt med kedjehus-karaktär och många grönytor med lekplatser.

  • Gångavstånd till Bergsjön centrum
  • Bra kommunikationer
  • Närhet till grönområden och lekplatser

Ledigt i området

Du har gångavstånd till Bergsjön Centrum med affärer, restauranger, livsmedel och annan service som vårdcentral, apotek och bibliotek.

Vi erbjuder ljusa och välplanerade lägenheter på två till fyra rum och kök.

Adresser i området

Stjärnbildsgatan

Hitta på karta

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Välkommen hem till oss i Göteborg

Här hittar du trivsamma, nyrenoverade lägenheter med hög standard och alla bekvämligheter du kan tänkas behöva.

Våra lediga hyreslägenheter finns på Mina sidor. Skapa konto idag. Välkommen med din ansökan!

Lediga hyreslägenheter i Göteborg

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt