Hyr lägenhet i Landskrona

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Landskrona

Hos Victoriahem i Landskrona kan du hyra en modern och trivsam lägenhet. Välj mellan bostäder i centrala Landskrona, bredvid tågstationen i Öster, nära havet i Väster eller granne med Landskrona idrottsplats i Karlslund.

Landskrona har bra kommunikationer till Malmö, Helsingborg och Köpenhamn. Den vackra ön Ven når du genom en 30-minuters båtresa.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos Victoriahem i Landskrona!

Hyr en modern lägenhet

I Landskrona erbjuder vi 830 moderna hyreslägenheter. Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. 

Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. För att anmäla intresse på lediga lägenheter måste du skapa ett konto på Mina sidor. Vi lägger upp lediga lägenheter löpande. Klicka på knappen nedan för att skapa konto.

Hos oss bor du centralt

Hyr lägenhet i Landskrona

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Malmö. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Vi har lägenheter för dig som studerar i Helsingborg

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Suzana Dunjic Bsk

Suzana

Våra områden

Hyreslägenheter i Landskrona centrum

I centrum har du nära till allt; havet, Citadellområdet med fin lekplats och café, handel med många butiker och restauranger. I Landskronas konsthall kan du titta på fina utställningar och fika. Rådhustorget ligger centralt med bra kollektivtrafik till hela Skåne.

 • Centralt läge
 • Nära havet
 • Gångavstånd till restauranger, butiker och konsthall

Ledigt i området

Adresser i området

Hamngatan, Järnvägsgatan, Skolallén, Gröna gång, Stora Norregatan, Lilla strandgatan, Kungsgatan, Regeringsgatan, Vasagatan, Föreningsgatan, Borgmästargatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Öster

I stadsdelen Öster har du nära till stationen med täta tåg- och bussavgångar. Gångavstånd till sjukhusområdet, gymnasieskola och grundskolor och shopping. Nära E6:an.

 • Nära E6
 • Gångavstånd till centrum
 • Nära tågstationen

Ledigt i området

Adresser i området

Östergatan, Hagastigen, Föreningsgatan, Ödmanssonsgatan, Hantverkaregatan, Brocksgatan, Harjagersgatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Väster

Stadsdelen Väster ligger nära till havet, bad och golfbana. Här finns fina grönområden vid Citadellet och Lillolas. Gångavstånd till centrum.

 • Gångavstånd till centrum
 • Grönområden i området
 • Nära havet

Ledigt i området

Adresser i området

Repslagaregatan, Stormgatan, Tränggatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Karlslund

I Karlslund bor du granne med Landskrona idrottsplats där Landskrona Bois möter sina motståndare i Superettan. Här finns ett fint badhus med äventyrsbad. I Karlslundsparken finns en stor fin lekplats och mindre djurpark med getter och grisar. Gångavstånd till Landskrona station och cykelavstånd till centrum.

 • Gångavstånd till Karlslundsparken
 • Nära till badhus med äventyrsbad
 • Cykelavstånd till centrum

Ledigt i området

Adresser i området

Silvergården

Hitta på karta

Trygghet I Landskrona1

Karlslund flyttas ned på polisens lista över utsatta områden

Karlslund i Landskrona flyttas ned ett steg från riskområde till utsatt område på polisens lista över utsatta områden i Sverige. Det är en betydelsefu…

Läs mer
Illustration Energikampanj Golvvarme

Så fungerar värmen i våra lägenheter

Nu är hösten här. Många hyresgäster upplever att det blir kallt i lägenheten. Här berättar vi om hur värmesystemet fungerar och vad hyresgästen själv…

Läs mer
Rent Badrum Utan Fukt

Fem tips för ett fräscht badrum

Det finns en del saker du enkelt kan göra själv för att hålla ditt badrum fräscht och minska risken för fukt. Här är våra bästa fem tips för ett rent…

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav i Landskrona stad
Sök ledigt