2023-05-22

Vad tycker hyresgästerna om oss som hyresvärd?

Arbeta Hos Victoriahem

Nu är det dags igen för årets stora kundundersökning! Vad tycker våra hyresgäster om oss som hyresvärd? Vad tycker de om sina lägenheter och sitt område?

Liksom tidigare skickar vi ut enkäten via företaget AktivBo. Våra hyresgäster får svara på frågor som handlar om städning av gemensamma utrymmen, kötiden till vår kundservice, bemötandet av våra medarbetare, kvaliteten på lägenheterna och mycket mer.

För Victoriahem är det mycket viktigt att få ta del av hyresgästernas åsikter.

- Det är viktigt för oss att få veta vad våra hyresgäster värderar. Svaren vi får in genom kundundersökningen spelar stor roll för vårt förbättringsarbete och hur vi kommer att prioritera framöver. Om vi exempelvis planerat renovering av tvättstugan men kunderna istället vill ha renoverade trapphus, så är det trapphusen vi ska åtgärda först, säger vår vd Per Ekelund. 

Så är Victoriahem som hyresvärd

För våra hyresgäster är kundundersökningen ett bra tillfälle att ge sin syn på Victoriahem som hyresvärd. Många av våra fastigheter byggdes som en del av miljonprogrammet på 60- och 70-talen och behöver rustas upp. En del av våra områden har också sociala utmaningar och vi lägger stort fokus på att skapa ett tryggt boende där alla trivs och känner sig hemma.

Har vunnit Kundkristallen två gånger

Två år i rad har vi vunnit AktivBos viktiga pris Kundkristallen som det företag med fler än 11 000 lägenheter som ökat sin kundnöjdhet allra mest. Utmärkelsen bygger helt på resultaten vi fått i våra kundundersökningar.

Utmärkelserna betyder att våra hyresgäster tycker att vi gjort en stor förbättring av vår service sedan året innan, och det är en fantastisk bekräftelse på att vi arbetar på rätt sätt.

- Att vinna Kundkristallen visar att vårt arbete får genomslag hos våra hyresgäster, säger Per Ekelund.

Kundundersökningen kommer att ligga ute i cirka fem veckor, sedan ska vi analysera resultatet och planera framåt. Precis som tidigare år kommer vi att ha en dialog med våra hyresgäster om resultaten.

Arkiv

2021-06-14

Vårt arbete i Borås uppmärksammas

Läs mer

2021-06-11

Vår reaktion på marknadshyror

Läs mer

2021-06-11

Vi fortsätter vårt arbete med att lyfta Brandkärr

Läs mer

2021-06-11

Stort grattis till årets stipendiater på Skäggetorpsskolan

Läs mer

2021-06-09

Vi erbjuder sommaraktiviteter i Kungsmarken

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen