2021-09-07

Uppskattade områdesdagar i Eskilstuna

Områdesdagar I Eskilstuna

Det är dags för höstens uppskattade områdesdagar i Eskilstuna. I lördags, den 4 september, var det Skiftingedagen i Långbergsparken och den 18 september går Råberstorpsdagen av stapeln.

Vi arrangerar dessa dagar tillsammans med flera aktörer, som t ex Skiftinge nätverk, Eskilstuna kommun, Svenska kyrkan, Hyresgästföreningen, Studiefrämjandet och Palatzet.

– Jag och mina kollegor på Victoria park uppskattar att äntligen få träffa våra hyresgäster i verkligheten igen, efter att varit tvungna att hålla våra Bobutiker stängda i över ett år. Även om får ske i ett corona-anpassat format, berättar Sara Grandin, områdeschef i Eskilstuna.  

På Skiftingedagen var det ett fullspäckat program med fantastiska uppträdanden på scenen. Det anordnades streetgames, loppis och tipspromenad. Dessutom var polisen på plats och gick runt bland besökarna och pratade. För den fikasugna eller hungrige fanns det matstånd och flera av aktörerna bjöd på kaffe eller fika.

På Råbergstorpsdagen blir det ett liknade upplägg. Även då blir det en 27 meter lång uppblåsbar hinderbanan. Vi ordnar även fiskedamm för barnen – men för att få fiska gäller det att klara av sopsorteringsspelet. Dessa två aktiviteter var oerhört populära under Skiftingedagen, som under dagen besöktes av drygt 500 personer.

Stort tack till alla som besökte oss och vi hoppas även på god uppslutning till kommande områdesdag, Råbergstorpsdagen. Vi ses den 18 september kl 11-14, vid Bobutiken på Domaregatan 10!

Arkiv

2024-07-16

Victoriahems hyresgäster är nöjda med servicen

Läs mer

2024-07-05

Nya löparbanor uppmuntrar till mer rörelse hos barn och unga

Läs mer

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen