Hyr lägenhet i Eskilstuna

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Eskilstuna!

Med bara 45 minuters resväg till Stockholm har Eskilstuna blivit en av de snabbast växande städerna i landet. Här bor du i gröna och trivsamma bostadsområden med naturen inpå knuten. Här finns närhet till livsmedelsbutik, fotbolls- och tennisplan, förskola, skola, Mälardalens Universitet och centrala Eskilstuna. Du har även riktigt bra bussförbindelser med centrala Eskilstuna och Mälartåg med direkttåg till och från Stockholm. 

Vill du hyra lägenhet i Eskilstuna? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi bjuder på en del av hyran i två år

Vi har ett utvalt antal lägenheter i Eskilstuna där vi bjuder på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss. 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra erbjudanden!

Tips! Kolla efter lediga lägenheter med ikonen Erbjudande just nu, och enklast gör du det genom att klicka i bildlista över lediga lägenheter i Eskilstuna.

Vi har lägenheter för dig som studerar i Eskilstuna

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Hyr en modern lägenhet

Vi har över 5 000 trevliga hyreslägenheter med hög standard i Eskilstuna, i populära områden som Västermalm, Nyfors, Centrum, Norr, Stenby, Myrtorp, Råbergstorp, Sahl, Skiftinge, Stålfors och Årby.

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Hos oss kan du hyra en härlig lägenhet utan att stå i bostadskö.

 

Kök med middagsbord i hyreslägenhet i Eskilstuna

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Eskilstuna. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Eskilstuna eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet i Eskilstuna som passar dig.

Akkad

Akkad

Yvonne

Yvonne

Mohammad Rezai

Mohammad

George Boghos

George

Blivande student?

Det här är en deal för dig som gillar att vara tidigt ute. Du kan tryggt teckna ett förstahandskontrakt redan nu och lugnt planera vidare för höstens plugg.

Läs mer

Välkommen till Eskilstuna

Eskilstuna är en av de snabbast växande städerna i landet, och kombinerar fördelarna med att vara en liten storstad.

Gröna och trivsamma bostadsområden med naturen inpå knuten, med närhet till det mesta och korta avstånd! 

Våra områden i Eskilstuna

Hyreslägenheter i Centrum

I centrum finns stadens puls, shopping och nöjesliv. Här hittar du parker, grönområden, strandpromenader och gamla genuina stadsdelarna där det känns som om tiden stått stilla.

 • Centralt läge
 • Rikt kultur- och nöjesliv
 • Vackra parker i närområdet

Ledigt i området

Adresser i området

Drottninggatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Myrtorp

Myrtorp är en grönskande oas och ett barnvänligt område utan genomfartstrafik. Myrtorp gränsar till Kronskogens friluftsområde som tar dig till Tuna Park, Parken Zoo och Parkenbadet. Du har närhet till skolor, förskolor, livsmedelsaffär, pizzeria bland annat och det finns goda bussförbindelser till centrum.

 • Barnvänligt område
 • Täta bussavgångar till och från stan
 • Nära till Tuna Park

Ledigt i området

Adresser i området

Esbjergsgatan Gillbergavägen Stavangergatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Norr

I stadsdelen Norr bor du i ett centralt läge med gångavstånd till stadsparken, centrum och Mälardalens högskola.

Våra lägenheter ligger i närheten av vackra Klosters kyrka och populära Strömsholmen. Här bor du nära livsmedelsbutiker och skola i ett lugnt och barnvänligt område.

 • Centralt läge
 • Nära stadsparken
 • Nära Mälardalens högskola

Ledigt i området

Adresser i området

Intagsgatan, Törnerosgatan, Östra Storgatan, Noachsgatan, Västra Storgatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Nyfors

I Nyfors har du nära till både centrum och tågstation. Mälardalens högskola med sin lugna atmosfär ligger bara ett stenkast bort och du har livsmedelsbutiker, skola och förskola i området.

 • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
 • Nära till Eskilstuna Centralstation
 • Gångavstånd till skola och förskola

Ledigt i området

Nyfors är en stadsdel på södra sidan av järnvägsspåren, mitt emot stationshuset. Med järnvägsstationen precis bredvid är området mycket populärt, inte minst bland studenter och pendlare.

Adresser i området

Nyforsgatan, Sommarrogatan, Bergsgatan, Källgatan, Östra Åsgatan, Järntorgsgatan, Zetterbergsgatan, Forsbomsgatan, Ekvallsgatan, Södra Brogatan, Brunskogsgatan, Norra Brogatan, Svengrensgatan, Thorildgatan, Svengrensgatan, Järntorget, Västeråsvägen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Råbergstorp

Stadsdelen Råbergstorp ligger strax sydväst om Eskilstuna centrum. Råbergstorp är ett bilfritt område med naturen nära inpå. I området finns det livsmedelsbutik, fotbolls- och tennisplan samt förskola och skola.

 • Bilfritt område
 • Närhet till grönområden och promenadstråk
 • Gångavstånd till skola och förskola

Ledigt i området

I närheten finns fina grönområden bl.a. Vilsta Friluftsområde och Kronskogen med elljusspår. Här finns bra bussförbindelser och gång/cykelvägar. Det är ca 3 km till tågstationen. I närheten finns även livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, post mm.

I Råbergstorp erbjuder vi hyreslägenheter från ett till fem rum och kök som alla ligger i fyravåningshus. Balkongerna vätter in mot den bilfria gården.

Adresser i området

Assessorsgatan, Domaregatan, Lagmansgatan, Rådmansgatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Sahl

Sahl är ett populärt och barnvänligt område. I närheten ligger Årbyskogen med fina strövområden och motionsspår.

Bor du i Sahl har du närhet till ICA Maxi, vårdcentral och apotek samt bra bussförbindelser.

 • Barnvänligt område
 • Nära till livsmedelsaffärer och annan service
 • Nära till ICA Maxi

Ledigt i området

Adresser i området

Karl Hovbergsgatan, Eddavägen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Skiftinge

Skiftinge är en stadsdel omgiven av natur, som ligger norr om Eskilstuna centrum. Lägenheterna i Skiftinge är ljusa med stora fönster, de flesta har balkong. Här bor du lugnt och med naturen utanför fönstret.

 • Naturnära stadsdel
 • Bra service i området
 • Nära till ICA-Maxi Stormarknad

Ledigt i området

I Skiftinge hittar du bland annat allaktivitetsparken Långbergsparken. I Årbyskogen kan du promenera, jogga, eller åka skidor under vinterhalvåret. 10 minuters bildfärd till Sundbyholms bad, travbana och golfbana. Det finns ett flertal skolor och förskolor i området. Du har också tillgång till ICA-Maxi Stormarknad, apotek, vårdcentral, frisör och pizzeria.

Adresser i området

Vårvägen, Karl Hovbergsgatan, Skiftinge Centrum, Rosstorpsvägen, Gårdskälsgatan, Skiftingegatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Stenby

Stenby är ett attraktivt område med både hyresrätter, bostadsrätter och äganderätter. Alla våra lägenheter har balkong eller uteplats. Området är grönt med gott om gemensamma ytor och lekplatser.

 • Innergård med lekplats
 • Bra kommunikationer
 • Nära till Tuna Park

Ledigt i området

I området finns livsmedelsbutik och förskola. Närhet till Tuna Park och Parken Zoo. Goda kommunikationer med centrum.

Adresser i området

Granitgången Sandstensgången Täljstensgången Rubingången Safirgången Diamantgången Smaragdgången Fältspatsgången Glimmergången Kvartsgången Gnejsgången Kalkstensgången

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Västermalm

Västermalm är vackert beläget strax sydväst om centrum. Området ligger nära natur, friluftsområdet Vilsta och Eskilstunaån. I området finns livsmedelsbutik, pizzeria, skola och förskola.

 • Närhet till grönområden och promenadstråk
 • Nära till centrum
 • Nära till livsmedelsaffärer och annan service

Ledigt i området

Bra kommunikationer med cykelbanor och bra bussförbindelser. Till centrum är det ca 2,5 km, 10 minuter med cykel.

Adresser i området

Gillbergavägen, Mossvägen, Västermalmsgatan, Engelbrektsgatan, Villagatan, Sturegatan, Alvägen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Årby

I Årby har du närhet till både fina grönområden och centrum. Här finns också livsmedelsbutiker, skola och förskola samt en stor fotbollsanläggning med engagerad klubb. Trafikförbindelserna är utmärkta och gör det enkelt och bekvämt att resa.

 • Nära Mälardalens Universitet
 • Kollektivtrafik med bra pendlingsmöjligheter
 • Närhet till grönområden och promenadstråk
 • Nära till påfart E20

Ledigt i området

Adresser i området

Fristadsgatan, Årbygatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Övre Nyfors

Övre Nyfors ligger cirka två kilometer från Eskilstuna centrum och högskolan. Här är det nära till Vilsta friluftsområde med grillplatser, motionsspår, bastu, restaurang med uteservering, lekplats och pulkabacke för barnen.

 • Närhet till grönområden och promenadstråk
 • Nära Vilsta friluftsområde
 • Lugnt och trivsamt område

Ledigt i området

Adresser i området

Tessingatan Wallingatan

Hitta på karta

Aktuellt

Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Så kan du minska din användning av el

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken. Det finns många enkla saker du kan göra i din vardag för att minska på din användning av el. Det…

Läs mer
Illustration Energikampanj Golvvarme

Så fungerar värmen i våra lägenheter

Många hyresgäster upplever att det blir kallt i lägenheten. Här berättar vi om hur värmesystemet fungerar och vad hyresgästen själv kan göra för att f…

Läs mer

Nyfiken på att bo hos oss i Eskilstuna?

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Eskilstuna!

Lediga hyreslägenheter i Eskilstuna

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt