2023-02-10

Vi har vunnit Kundkristallen!

Kundkristallen Vinnare 2023

Vi har vunnit Kundkristallen för andra året i rad! Även i år fick vi detta fina pris för det största lyftet i serviceindex. 

Det var i kategorin fastighetsbolag med fler än 11 000 lägenheter som vi fick den fina utmärkelsen. Kundkristallens vinnare utses inte av en jury, utan bygger på hyresgästernas omdömen i den kundundersökning som vi delar ut varje år tillsammans med AktivBo.

Det betyder att våra hyresgäster tycker att vi gjort en stor förbättring av vår service sedan året innan, och det är en fantastisk bekräftelse på att vi arbetar på rätt sätt.

Våra kundundersökningar är mycket viktiga för oss – de ger information som vi använder för att förvalta våra områden så bra vi bara kan. Och nu kan vi se att allt vårt jobb fortsätter att ge resultat!

Vår vd Per Ekelund, områdeschef Therese Afram och regionchef Daniel S Mattsson fick äran att gå upp på scenen under galan Benchmark Event för att ta emot priset. Vilken kväll!

Motivering vid prisutdelningen

Victoriahem fortsätter visa att ett dedikerat arbetssätt tillsammans med engagerad personal är nyckeln till förbättring och framgång. För andra året i rad vinner Victoriahem Kundkristallen och gör det genom stora förbättringar inom alla delindex.

Kundkristallen delades ut på en gala arrangerad av AktivBo den 9 februari 2023. Kundundersökningarna ställer frågor till hyresgästerna om allt från tryggheten i området och gemensamma utrymmen till renlighet och bemötande av personal.

 

Arkiv

2024-07-16

Victoriahems hyresgäster är nöjda med servicen

Läs mer

2024-07-05

Nya löparbanor uppmuntrar till mer rörelse hos barn och unga

Läs mer

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen