2021-07-09

Vi hälsar på hos våra sommarjobbare i Eskilstuna

Sommarjobb I Eskilstuna

I Skiftinge gör ett härligt gäng ungdomar fina insatser som lyfter bostadsområdet. Besöket resulterade i en liten film om sommarjobb hos oss.

I år sommarjobbar ett 60-tal ungdomar hos oss. Vi är väldigt glada att vi har möjlighet att ge dem deras första arbetslivserfarenhet och den första lönen. Det är jätteviktigt att få arbetslivserfarenhet, se hur olika arbetsplatser och branscher ser ut. Det öppnar i sin tur upp så många andra saker. Ungdomarna är mellan 16 och 20 år och bor i fastighetsbolagets bostäder i Eskilstuna, Göteborg, Kristianstad, Linköping, Malmö, Markaryd och Växjö.

Vår ambition är att kunna erbjuda ännu fler sommarjobb nästa år, och i fler städer. Genom att anställa våra yngsta hyresgäster tillförs flera mervärden som att de engageras till att ta hand om bostadsområdet, bli goda förebilder för andra och väljer att bo kvar när det är dags att flyttar hemifrån. Det gör att hela bostadsområdet lyfts.

– Genom att satsa på sommarjobb till ungdomar kommer fler in i samhället och ut i arbetslivet samtidigt som vi inspirerar fler till fastighetsbranschen. Vi vill ge dem kontakter för framtiden och för att skapa en stolthet och trygghet för platsen där de bor. Dessutom har vi förstått att många ungdomar står utan arbete i år i och med pandemin och då är det extra viktigt att vi är med och bidrar, berättar vår bosocial chef Adisa Handzic. 

Arkiv

2021-07-01

Vi växer i Norrköping

Läs mer

2021-06-30

Ronjabollen ska stärka unga flickor i Uppsala

Läs mer

2021-06-30

Sommarprogram i Lövgärdet

Läs mer

2021-06-28

Sommarfotbollsskola i Linköping är i full gång

Läs mer

2021-06-24

Stort intresse för våra nya seniorlägenheter i Strömsnäsbruk

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen