2021-09-30

Familjefest i Haninge under blå himmel

hyresvärd brandbergen

På dansbanan i Brandbergen var det, den sista lördagen i september, den årliga familjefesten. En uppskattad dag för stora som små.

Arrangemanget anordnades av hyresgästföreningen i samarbete med ABF och Victoria Park. Under dagen var det en stor loppis på plats, det fanns möjlighet att åka en rundtur med helikopter, spela på lyckohjul och mycket mer.

– Vi lyckades pricka in sommarens sista dag med blå himmel. Det var mycket härligt att få träffa alla glada hyresgäster som kom och besökte oss vid dansbanan. Extra roligt var att se den uppskattning mina medarbetare fick av de besökande hyresgästerna, berättar Roger Malmquist, områdeschef i Haninge. Alla kollegor deltog med stor entusiasm vilket gjorde mig mycket glad, fortsätter Roger.

I vårt tält bjöd vi på fika, anordnade en tipsrunda med fina priser, ponnyridning för barnen, vilket var oerhört uppskattat. Dessutom kunde vi bjuda på en enklare cykel- och barnvagnsservice tack vare Bazzine, vår kompetenta hyresgäst.

Stort tack till alla er som bidrog till en fantastisk familjefest i Brandbergen.

Arkiv

2024-03-27

Victoriahem i Västerås använder 30 procent mindre vatten

Läs mer

2024-03-25

Så fick Nesrin jobb hos Victoriahems entreprenör

Läs mer

2024-03-22

Så lyckas Victoriahem minska sin vattenförbrukning

Läs mer

2024-02-19

Våra förvaltningar i Haninge utsedda till Årets eldsjäl

Läs mer

2024-01-17

Hyresgästerna i Rinkeby har fått lekplatser byggda efter sina önskemål

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen