2021-10-10

Vi firar 5-årsjubileum i Kungsmarken

Victoriahem 5 År I Kungsmarken

För fem år sedan etablerade vi oss i Karlskrona. Det här firades med ett jubileumskalas där vi bjöd in alla hyresgäster som bor i Kungsmarken.

Vi bjöd på mat, tårta, livemusik och aktiviteter för barnen. Vi har ett tätt samarbete med Hyresgästföreningen som även var på plats.

Mycket positivt har hänt i Kungsmarken sedan vi tog över fastigheterna. Elna Omanovic, områdeschef i Karlskrona inledde dagen med ett tal där hon berättade om vad vi har åstadkommit under de senaste fem åren.

– Det har varit fantastiskt roligt att vara med på den resa vi har gjort. Vi har rustat upp utemiljön, installerat passagesystem för ökad trygghet, bytt ut alla entrédörrar och förbättrat belysningen i området. I årets kundundersökning kan vi se att folk är nöjda med de här åtgärderna. Det är roligt och sporrar oss att fortsätta leverera bra service och en trygg och trivsam boendemiljö, säger Elna Omanovic.

Titta på filmen från 5-årsjublieet:

Arkiv

2023-12-01

Karlslund flyttas ned på polisens lista över utsatta områden

Läs mer

2023-11-20

Trapphusmöten får hyresgäster att prata

Läs mer

2023-11-16

Fattigdomen minskar i Herrgården på Rosengård

Läs mer

2023-10-31

Det här tycker våra hyresgäster om vår service

Läs mer

2023-10-26

Mammor får kunskap och nya vänner

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen