Hyr lägenhet i Karlskrona

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Karlskrona

Vi hyr ut trevliga, moderna lägenheter i Karlskrona, residensstad för Blekinge län som ligger vackert beläget i skärgården.

Vill du bo hos Victoriahem i Karlskrona har du många bostadsområden att välja mellan. Våra hyreslägenheter finns i Trossö, Rödeby, Lyckeby, Kungsmarken, Jämjö, Galgamarken och Annebo.

Karlskrona är världsarvsstaden som präglas av marin historia. Förutom örlogsbas och varvsindustri har på senare år flera IT- och telekombolag fått betydande roller liksom Blekinge Tekniska Högskola.

Välkommen hem till Karlskrona!

Vi bjuder på en del av hyran i två år

Vi har ett utvalt antal tvåor och treor i Kungsmarken där vi bjuder på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra erbjudanden!

Tips! Kolla efter lediga lägenheter med ikonen Erbjudande just nu, och enklast gör du det genom att klicka i bildlista över lediga lägenheter.

Vi har lägenheter för dig som studerar i Karlskrona

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Hyr en modern lägenhet

I Karlskrona kan vi erbjuda 1400 fina och välplanerade hyreslägenheter i följande områden: Trossö, Galgamarken, Annebo, Kungsmarken, Lyckeby, Rödeby och Jämjö.

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Kök i en ledig hyreslägenhet i Karlskrona

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Karlskrona. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Karlskrona eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet i Karlskrona som passar dig.

Charlotta Andersson

Charlotta

070-860 95 64

Blivande student?

Det här är en deal för dig som gillar att vara tidigt ute. Du kan tryggt teckna ett förstahandskontrakt redan nu och lugnt planera vidare för höstens plugg.

Läs mer

Våra områden i Karlskrona

Hyreslägenheter i Trossö

Trossö är en ö i Karlskrona skärgård och utgör Karlskronas centrum. Här bor du nära havet och skärgården och samtidigt mitt i stan. Det finns ett stort utbud av handel, restauranger, nöjen och kulturutbud.

 • Centralt läge
 • Stort utbud av restauranger, butiker och aktiviteter
 • Trygga gång- och cykelbanor

Ledigt i området

Här finns också flera stora arbetsgivare som Karlskrona kommun, Kockums, Marinbasen, Ericsson, Förlags AB Albinsson & Sjöberg med flera. På Trossö finns två vackra parker, stadsbiblioteket och många historiska byggnader.

Adresser i området

Stenbergsgränd Ronnebygatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Rödeby

Rödeby ligger omkring 12 kilometer utanför Karlskrona. Det är en egen tätort med allt från butiker, skolor och vårdcentral till ett omfattande industri- och näringsliv. Här finns till och med en egen slalombacke, vilket inte tillhör vanligheterna i Blekinge.

 • Bra service i området
 • Närhet till grönområden och promenadstråk
 • Gångavstånd till skola och förskola

Ledigt i området

Rödeby ligger vackert, omgivet av stora skogar och fina insjöar. Det finns gott om rekreationsområden och idrottsanläggningar, bland annat simhall och golfbana.

Adresser i området

Nyhemsvägen / Thunells väg / Parkvägen Stationsvägen Johannesbergsvägen Kemivägen Skogsstigen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Lyckeby

Lyckeby är en stadsdel i Karlskrona, cirka sex kilometer från centrum. Området bär på mycket historia. Bland annat ruinerna efter Lyckeby slott, stenbron över Lyckebyån och Kronokvarnen som ingår i världsarvet Örlogsstaden Karlskrona.

 • Bra parkeringsmöjligheter med motorvärmare
 • Nära till Karlskronas största köpcentrum
 • Stort utbud av lekplatser och grillplatser

Ledigt i området

Det går flera bussförbindelser mellan Lyckeby och Karlskrona centrum, varav de snabbaste tar omkring tio minuter.

I Lyckeby finns skolor, restauranger och service. Här ligger också Karlskronas två största köpcentrum Amiralen och Slottsbacken. I området finns även flera badplatser, skogsområden och en naturskön vandringsled som bland annat korsar ett forntida gravfält.

Adresser i området

Carlandravägen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Kungsmarken

Kungsmarken är en stadsdel i Karlskrona, 5 km från innerstaden och 3 km från Blekinge Tekniska Högskola. Kungsmarken ligger nära badplatser och grönområden. Bor du hos oss har du tillgång till en egen bilfri innergård med lekplatser, plaskdamm och fotbollsplan. 

Du har goda bussförbindelser till centrum och köpcentret Amiralen i Lyckeby och gångavstånd till Citygross och närbutiker i området.

 • Bilfri innergård
 • Bra parkeringsmöjligheter
 • Täta bussavgångar till och från stan

Ledigt i området

Som boende hos oss i Kungsmarken betalar du endast för den el du förbrukar. Kostnaden läggs på din hyresavi. Du betalar ingen abonnemangskostnad.

Från Kungsmarken finns goda bussförbindelser, både in mot centrum och till närliggande shoppingcentrum. I Kungsmarken finns närbutiker, förskola, grundskola, polis, restaurang och kyrka. Barnens Lekland ligger precis nedanför bostadsområdet.

Vi erbjuder hyreslägenheter i varierande storlekar, från ett till fyra rum och kök.

Adresser i området

Kungsmarksvägen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Jämjö

Jämjö är en tätort cirka två mil utanför Karlskrona. Här finns allt som behövs i form av handel och service, från mataffärer, skolor, vårdcentral, restauranger med mera. E22 passerar genom orten och det finns goda bussförbindelser med både Karlskrona och Kalmar.

 • Naturnära
 • Kollektivtrafik med bra pendlingsmöjligheter
 • Nära till livsmedelsaffärer och annan service

Ledigt i området

Jämjö ligger vackert med omväxlande natur, från böljande fält till täta skogar och samtidigt nära Blekinges östra skärgård som är en riktig pärla.

Adresser i området

Skolvägen Brånavägen Hammarbyvägen Östra Stationsvägen Villavägen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Galgamarken

Galgamarken är en lummig och mysig stadsdel nära vattnet, cirka två kilometer från Karlskrona centrum. Här har du gångavstånd till centrum, Blekingesjukhuset, förskola, grundskola, Blekinge Tekniska Högskola, stormarknader, badplatser och rekreationsområden. De flesta av Karlskronas busslinjer passerar förbi Galgamarken.

 • Gångavstånd till Karlskrona centrum
 • Närhet till grönområden och promenadstråk
 • Bra kommunikationer

Ledigt i området

Nära till Bergåsa station där flygbussar och tåg mot Malmö/Köpenhamn stannar.

Precis intill strandkanten ligger vårt hus på Polhemsgatan 29. Huset är byggt 1974 och har flera stora balkonger med sjöutsikt. Här erbjuder vi hyreslägenheter i varierande storlekar, från ett rum med kokvrå till fem rum och kök.

Adresser i området

Polhemsgatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Annebo

Några kilometer norr om Karlskrona centrum ligger Annebo. Ett lugnt bostadsområde med mycket goda kommunikationer. Här bor du nära Blekingesjukhuset, Blekinge Tekniska Högskola samt Bergåsa tågstation. Vid Bergåsa station passerar de flesta stads- och länsbussar och Öresundståg mot Malmö och Köpenhamn stannar. Cykelavstånd till centrum samt matbutiker och mycket goda bussförbindelser. Det finns ett stort friluftsområde med motionsslingor och badplatser cirka 2 km från Annebo.

 • Lekplats och grillplats i området
 • Multisportarena
 • Goda kommunikationer

Ledigt i området

Området ligger nära den vackra Wämöparken och rekreationsområdet Västra mark som har både badplats och motionsspår. Blekinge Tekniska Högskola ligger på gångavstånd från våra lägenheter. Det är dessutom cykelavstånd till de stora köpcentrumen Amiralen och Slottsbacken, samt goda bussförbindelser dit.

Adresser i området

Annebovägen Gamla Infartsvägen Trädgårdsmästarevägen

Hitta på karta

Aktuellt

Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer
Minasidor Energikampanj Illustrationer

Så kan du minska din användning av el

Att spara på el är bra både för miljön och plånboken. Det finns många enkla saker du kan göra i din vardag för att minska på din användning av el. Det…

Läs mer
Illustration Energikampanj Golvvarme

Så fungerar värmen i våra lägenheter

Många hyresgäster upplever att det blir kallt i lägenheten. Här berättar vi om hur värmesystemet fungerar och vad hyresgästen själv kan göra för att f…

Läs mer

Bo modernt och trivsamt hos oss i Karlskrona

Vilken lägenhet väljer du?

Se lediga lägenheter i Kungsmarken

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

"Jag flyttade till Kungsmarken 1972, så jag tillhör dem som har bott här längst i området. Jag stormtrivs och har alltid gjort det."

Sök ledigt