2021-10-10

Vi firar 5-årsjubileum i Kungsmarken

5 År I Kungsmarken

För fem år sedan etablerade vi oss i Karlskrona. Det här firades med ett jubileumskalas där vi bjöd in alla hyresgäster som bor i Kungsmarken.

Vi bjöd på mat, tårta, livemusik och aktiviteter för barnen. Vi har ett tätt samarbete med Hyresgästföreningen som även var på plats.

Mycket positivt har hänt i Kungsmarken sedan vi tog över fastigheterna. Elna Omanovic, områdeschef i Karlskrona inledde dagen med ett tal där hon berättade om vad vi har åstadkommit under de senaste fem åren.

– Det har varit fantastiskt roligt att vara med på den resa vi har gjort. Vi har rustat upp utemiljön, installerat passagesystem för ökad trygghet, bytt ut alla entrédörrar och förbättrat belysningen i området. I årets kundundersökning kan vi se att folk är nöjda med de här åtgärderna. Det är roligt och sporrar oss att fortsätta leverera bra service och en trygg och trivsam boendemiljö, säger Elna Omanovic.

Titta på filmen från 5-årsjublieet:

Arkiv

2022-12-01

Saker du inte visste om miljonprogrammet

Läs mer

2022-11-23

Utökat inflytande för Victoriahems hyresgäster

Läs mer

2022-11-22

El-lådcykel till Brickebacken

Läs mer

2022-11-09

Vi satsar på förnybar energi med solceller

Läs mer

2022-10-28

Alla positiva till återbruk vid renoveringar

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen