2021-06-14

Vårt arbete i Borås uppmärksammas

Tvättrum I Borås

I Borås arbetar vi långsiktigt och hållbart för att öka trivseln och tryggheten. Vi ingår i ett projekt tillsammans med Fastighetsägarna och ett 30-tal fastighetsägare där vi tillsammans arbetar med de här frågorna.

Nu uppmärksammas vårt arbete av Sveriges Radio.

Glenn Malmberg, vår regionchef berättar för Sveriges Radio vad vi gör just nu i Hässleholmen, Borås:

- Vi har problem med ungdomsgäng som hänger i tomma utrymmen, källare och liknande. I Borås har vi omvandlat sådana utrymmen till nya bostäder. Vi har även satsat på belysning och kameraövervakning i våra tvättstugor och källare.

Lyssna på reportagen:

P4 Sjuhärad 11 juni kl 05:30
P4 Sjuhärad 11 juni kl 12:42

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar.​ I vår strävan att utveckla ett ännu trivsammare och attraktivare boende tar vi ansvar och arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi i Borås 3 miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med våra hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på. 

Arkiv

2022-05-19

Miljonsatsning på Stoeryd i Tranås

Läs mer

2022-05-18

Vad tycker hyresgästerna om Victoriahem?

Läs mer

2022-05-17

275 fler sommarjobb i Haninge

Läs mer

2022-05-10

Vi firar tio år i Herrgården

Läs mer

2022-04-27

Olovlig uthyrning i andrahand på agendan

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen