Hyr lägenhet i Norrköping

För hyresgäster
För hyresgäster
Sök ledigt

Välkommen till ditt hem i Norrköping

Norrköping ligger i Östergötlands län och är Sveriges nionde största stad. Det är en levande stad med charm, historia och stort utbud av shopping, kultur, idrott och uteliv. Genom staden löper Motala ström med sina många broar och ett vattenfall intill konserthuset. Från Norrköping finns goda tågkommunikationer till exempelvis Linköping söderut och Stockholm norrut.

Hyr en modern lägenhet

Hos Victoriahem i Norrköping bor du bekvämt och med en hög standard. Låter det lockande med ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme? Eller ett renoverat kök med nya vitvaror, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin? Hos oss kan du hyra en härlig lägenhet utan att stå i bostadskö. Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi tar ansvar för våra stadsdelar

Som hyresvärd är vi en del av många människors vardag och en viktig samhällsaktör i våra stadsdelar. Det gör att vi har ett stort ansvar för att se till att både våra hyresgäster och våra stadsdelar mår bra. I Norrköping har vi bra samarbeten med olika myndigheter, fastigheter och Norrköpings kommun för att bygga ännu tryggare och trivsamma områden.

En stor privatvärd i Norrköping

Victoriahem äger och förvaltar 2 338 hyreslägenheter i stadsdelarna Hageby, Navestad och Marielund samt i Norrköpings innerstad. Det gör oss till en av Norrköpings största privata hyresvärdar.

Fördelar med våra bostadsområden

 • Nära till centrum
 • Gångavstånd till skola och förskola
 • Bra service i området
 • Bra möjligheter till parkering

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra ­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på renoverade, trivsamma hyreslägenheter utan att du behöver stå i bostadskö. Kontakta oss, så ska vi hjälpa till att hitta en bostad som passar just dig!

Patricia

Pernilla

Karolina

Välkommen hem till Kvarteret Röken

I Kvarteret Röken bygger vi just nu 23 nya hyreslägenheter. Här bor du nära centrum och ett stort utbud av shopping, restauranger, caféer och uteliv. En kort promenad tar dig till universitetet och tågstationen.

Lägenheterna består av ettor och tvåor med eller utan uteplats. Perfekt som ett första boende, studentlägenhet eller som övernattningslägenhet för dig som pendlar till arbetet.

Inflyttning
1 augusti 2022

Storlek
1 rum och kök 19-34 kvm, 17 stycken
2 rum och kök 35-57 kvm, 6 stycken

Uteplats
12 stycken har uteplats

Adresser
Källvindsgatan 17, 19, 21 och 23

Se lediga lägenheter här

Våra områden i Norrköping

Hyreslägenheter i Norrköpings centrum

I Norrköpings stadskärna hittar du både shopping, restauranger och nöjesliv. Du har gångavstånd till Norrköpings industriområde, universitet och tågstation.

Här hittar du allt från stora generösa hyreslägenheter till mindre kvadratsmarta. Med det sagt, här finns det något för alla.

 

 • Nära shopping, restauranger och nöjesliv
 • Gångavstånd till Universitetet
 • Nära tågstationen med bra kommunikation

Ledigt i området

Adresser i området

Källvindsgatan, Nyforsgatan, Skepparegatan, S:T Persgatan, Nygatan

Hyreslägenheter i Hageby

Hageby är en stadsdel utanför Norrköping centum med närhet till fina grönområden. Här kan vi erbjuda dig trivsamma lägenheter som passar både små och stora hushåll. Det finns livsmedelsbutiker, förskola, skola samt goda kommunikationer som tar dig till Norrköpings stadskärna på bara 15 minuter. En kort promenad tar dig till den populära Vrinneviskogen.

I Hageby finns en av Norrköpings största lekplatser, Portenparken. Här hittar du bland annat parkourbana, fotbollsplan med konstgräs samt en interaktiv lekplats.

 • Bra kommunikationer
 • Nära Portenparken
 • Förskola, skola i området

Ledigt i området

Adresser i området

Timmermansgatan, Bäckgatan, Hagebygatan, Pressaregatan, Grundläggaregatan

Hyreslägenheter i Marielund

I Marielund har du gångavstånd till universitet, folkparken, centralstationen och den lokala livsmedelsbutiken. Här kan vi erbjuda dig allt från stora generösa hyreslägenheter till mindre kvadratsmarta.

Området har en barnvänlig innegård med en ny lekpark som bjuder in till både lek och gemenskap. Här bor du nära bra kommunikationer, livsmedelsbutiker, förskola och skolor.

 • Gångavstånd till universitetet
 • Nära centralstationen
 • Barnvänlig innegård

Ledigt i området

Adresser i området

Bråbogatan

Hyreslägenheter i Navestad/ Atrium

I populära Atrium hittar du våra attraktiva radhus med huskänsla i både 1-plan och 2-plan. Varje lägenhet har en egen trädgård och förråd med tillhörande garage.

Här bor du nära bra kommunikationer, livsmedelsbutiker, förskola och skola, och med närhet till natursköna Vrinneviskogen.

 • Bo i hyreslägenhet med huskänsla
 • Bra kommunikationer
 • Nära natursköna Vrinneviskogen

Ledigt i området

Adresser i området

Lekaregatan

På gång hos oss i Norrköping

Vi bygger 23 nya hyreslägenheter i Kvarteret Röken

De 23 lägenheterna är klara för inflyttning 1 augusti 2022.

Läs mer

Vi är vinnare av Kundkristallen 2022

Vi har vunnit Kundkristallen för det största lyftet i serviceindex! – Det här är fantastiskt roligt och en stor bekräftelse på att vi arbetar på rätt…

Läs mer

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer
Fler nyheter

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!