Hyr lägenhet i Norrköping

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen till ditt hem i Norrköping

Hos Victoriahem i Norrköping kan du hyra moderna, hemtrevliga lägenheter i flera olika områden. Våra hyreslägenheter ligger i Norrköpings centrum, Hageby, Marielund och Atrium i Navestad.

Norrköping ligger i Östergötlands län och är Sveriges nionde största stad. Det är en levande stad med charm, historia och stort utbud av shopping, kultur och idrott.

Genom staden löper Motala ström med sina många broar och ett vattenfall intill konserthuset.

Från Norrköping finns goda tågkommunikationer till exempelvis Linköping söderut och Stockholm norrut.

Vill du hyra lägenhet i Norrköping? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi bjuder på en del av hyran i två år

Vi har ett utvalt antal lägenheter i Norrköping där vi bjuder på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss. 

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra erbjudanden!

Tips! Kolla efter lediga lägenheter med ikonen Erbjudande just nu, och enklast gör du det genom att klicka i bildlista över lediga lägenheter i Norrköping.

Vi har lägenheter för dig som studerar i Norrköping

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän både under och efter studietiden. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Hyr en modern lägenhet i Norrköping

Hos Victoriahem i Norrköping bor du bekvämt och med en hög standard. Låter det lockande med ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme? Eller ett renoverat kök med nya vitvaror, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin? Hos oss kan du hyra en härlig lägenhet utan att stå i bostadskö. Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi tar ansvar för våra stadsdelar

Som hyresvärd är vi en del av många människors vardag och en viktig samhällsaktör i våra stadsdelar. Det gör att vi har ett stort ansvar för att se till att både våra hyresgäster och våra stadsdelar mår bra. I Norrköping har vi bra samarbeten med olika myndigheter, fastigheter och Norrköpings kommun för att bygga ännu tryggare och trivsamma områden.

En stor privatvärd i Norrköping

Victoriahem äger och förvaltar 2 338 hyreslägenheter i stadsdelarna Hageby, Navestad och Marielund samt i Norrköpings innerstad. Det gör oss till en av Norrköpings största privata hyresvärdar.

Fördelar med våra bostadsområden

 • Nära till centrum
 • Gångavstånd till skola och förskola
 • Bra service i området
 • Bra möjligheter till parkering

Kontakta vår uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Norrköping eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på trivsamma hyreslägenheter utan att du behöver stå i bostadskö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Kontakta oss så hjälper vi till att hitta en lägenhet i Norrköping som passar just dig!

Adam

Adam

NathalieT

Nathalie

Välkommen på öppen visning

Välkommen till vår hemtrevliga och moderna visningslägenhet i Hageby.

Det är en renoverad trea med modernt kök, helkaklat badrum och med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Kom och upplev den höga standarden och träffa oss så kan vi berätta mer om våra lägenheter och aktuella erbjudanden.

I Hageby bor du med närhet till fina grönområden, skola och förskola. En kort promenad tar dig till populära Vrinneviskogen med motionsspår. I Hageby finns också en av Norrköpings största lekplatser, Portenparken. 

Det går bra att komma när du vill under visningstiden. 

Vi bjuder på fika, varmt välkommen! 

 • Timmermansgatan 7
 • Torsdag 11 juli 17.00-18.00 och söndag 14 juli 13.00-14.00

Plugga lugnt hos oss!

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet i Norrköping kan du bo själv eller tillsammans med vän – både under och efter studietiden. 

Lägenheter för studenter i Norrköping

Våra områden i Norrköping

Hyreslägenheter i Norrköpings centrum

I Norrköpings stadskärna hittar du både shopping, restauranger och nöjesliv. Du har gångavstånd till Norrköpings industriområde, universitet och tågstation.

Här hittar du allt från stora generösa hyreslägenheter till mindre kvadratsmarta. Med det sagt, här finns det något för alla.

 

 • Nära shopping, restauranger och nöjesliv
 • Gångavstånd till Universitetet
 • Nära tågstationen med bra kommunikation

Ledigt i området

Adresser i området

Källvindsgatan, Nyforsgatan, Skepparegatan, S:T Persgatan, Nygatan

Hyreslägenheter i Hageby

Hageby är en stadsdel utanför Norrköping centum med närhet till fina grönområden. Här kan vi erbjuda dig trivsamma lägenheter som passar både små och stora hushåll. Det finns livsmedelsbutiker, förskola, skola samt goda kommunikationer som tar dig till Norrköpings stadskärna på bara 15 minuter. En kort promenad tar dig till den populära Vrinneviskogen.

I Hageby finns en av Norrköpings största lekplatser, Portenparken. Här hittar du bland annat parkourbana, fotbollsplan med konstgräs samt en interaktiv lekplats.

 • Bra kommunikationer
 • Nära Portenparken
 • Förskola, skola i området

Ledigt i området

Adresser i området

Timmermansgatan, Bäckgatan, Hagebygatan, Pressaregatan, Grundläggaregatan

Hyreslägenheter i Marielund

I Marielund har du gångavstånd till universitet, folkparken, centralstationen och den lokala livsmedelsbutiken. Här kan vi erbjuda dig allt från stora generösa hyreslägenheter till mindre kvadratsmarta.

Området har en barnvänlig innegård med en ny lekpark som bjuder in till både lek och gemenskap. Här bor du nära bra kommunikationer, livsmedelsbutiker, förskola och skolor.

 • Gångavstånd till universitetet
 • Nära centralstationen
 • Barnvänlig innegård

Ledigt i området

Adresser i området

Bråbogatan

Hyreslägenheter i Navestad/ Atrium

I populära Atrium hittar du våra attraktiva radhus med huskänsla i både 1-plan och 2-plan. Varje lägenhet har en egen trädgård och förråd med tillhörande garage.

Här bor du nära bra kommunikationer, livsmedelsbutiker, förskola och skola, och med närhet till natursköna Vrinneviskogen.

 • Bo i hyreslägenhet med huskänsla
 • Bra kommunikationer
 • Nära natursköna Vrinneviskogen

Ledigt i området

Adresser i området

Lekaregatan

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Bo modernt och trivsamt hos oss

Vilken lägenhet väljer du?

Se lediga lägenheter

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt