Norrköping

För boende
För boende
Sök ledigt

Välkommen till ditt hem i Norrköping

Norrköping ligger i Östergötlands län och är Sveriges nionde största stad. Det är en levande stad med charm, historia och stort utbud av shopping, kultur, idrott och uteliv. Genom staden löper Motala ström med sina många broar och ett vattenfall intill konserthuset. Från Norrköping finns goda tågkommunikationer till exempelvis Linköping söderut och Stockholm norrut.

Hyr en modern lägenhet

Hos Victoriahem i Norrköping bor du bekvämt och med en hög standard. Låter det lockande med ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme? Eller ett renoverat kök med nya vitvaror, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin? Hos oss kan du hyra en härlig lägenhet utan att stå i bostadskö. Varmt välkommen att kontakta oss!

Vi tar ansvar för våra stadsdelar

Som hyresvärd är vi en del av många människors vardag och en viktig samhällsaktör i våra stadsdelar. Det gör att vi har ett stort ansvar för att se till att både våra hyresgäster och våra stadsdelar mår bra. I Norrköping har vi bra samarbeten med olika myndigheter, fastigheter och Norrköpings kommun för att bygga ännu tryggare och trivsamma områden.

En stor privatvärd i Norrköping

Victoriahem äger och förvaltar 2 338 hyreslägenheter i stadsdelarna Hageby, Navestad och Marielund samt i Norrköpings innerstad. Det gör oss till en av Norrköpings största privata hyresvärdar.

Fördelar med våra bostadsområden

  • Nära till centrum
  • Gångavstånd till skola och förskola
  • Bra service i området
  • Bra möjligheter till parkering

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra ­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på renoverade, trivsamma hyreslägenheter utan att du behöver stå i bostadskö. Kontakta oss, så ska vi hjälpa till att hitta en bostad som passar just dig!

Maria

På gång hos oss i Norrköping

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer

Laddar du säkert hemma?

Idag har vi flera prylar hemma som behöver regelbunden laddning. Men det innebär också att antalet bränder i samband med laddningar ökar.

Läs mer

Vi växer i Norrköping

Vi har förvärvat en hyresfastighet med 35 lägenheter i centrala Norrköping. Förvärvet innebär att vi nu äger sammanlagt 2 338 lägenheter i stadsdelarn…

Läs mer
Fler nyheter

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!