Aktuellt

2022-01-12

Covid-19: Serviceanmälan och väntetider

Covid Januari 2022

Med anledning av den pågående pandemin kan det ta längre tid än vanligt att komma fram på telefon samt få återkoppling på och åtgärda serviceanmälningar.

Serviceanmälan och väntetider

Spridningen av covid-19 ökar i Sverige, men vi fortsätter att ta hand om serviceanmälningar som vanligt i nuläget.

På grund av sjukdomsbortfall bland våra medarbetare kan det ta längre tid än vanligt att komma fram till kundservice via telefonen. Det kan även ta lite längre tid än normalt för oss att återkoppla på och åtgärda serviceanmälningar. Tack för din förståelse!

Boka ny tid

Om vi bokat tid med dig för att åtgärda något i din lägenhet, är det viktigt att du hör av dig till oss om du har minsta symptom, som feber eller hosta. Så bokar vi in en ny tid. På så sätt kan vi minska risken för smittspridning.

Använd Mina sidor

Gör gärna din serviceanmälan via Mina sidor – det kan du göra dygnet runt och du slipper eventuell väntetid.

 

> Här kan du läsa mer om hur vi jobbar under pandemin

Nyhetsarkiv

2021-07-16

Laddar du säkert hemma?

Idag har vi flera prylar hemma som behöver regelbunden laddning. Men det innebär också att antalet bränder i samband med laddningar ökar.

Läs mer

2021-07-15

– Vi har redan idag ett fungerande hyressättningssystem, berättar vår vd

Hör Per Ekelund samtala med Helene Rothstein i Affärsvärlden Magasin om vår resa. Från vårt första förvärv av bostäder i miljonprogrammet, de nya ägar…

Läs mer

2021-07-13

Sommarsimskola på Järvabadet är i full gång

Sommarsimskolan på Järvabadet är inne på sin andra vecka och det är full aktivitet. Det kommer uppemot 120 barn per vecka, till det nybyggda Järvabad…

Läs mer

2021-07-09

Vi hälsar på hos våra sommarjobbare i Eskilstuna

I Skiftinge gör ett härligt gäng ungdomar fina insatser som lyfter bostadsområdet. Besöket resulterade i en liten film om sommarjobb hos oss.

Läs mer

2021-07-09

Populära aktiviteter för barn och ungdomar i Eskilstuna

Under sommarlovet arrangerar vi tillsammans med Eskilstuna friidrott, Eskilstuna United och Syrianska Eskilstuna IF gratis aktiviteter för barn och un…

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen