Aktuellt

2022-01-12

Covid-19: Serviceanmälan och väntetider

Covid Januari 2022

Med anledning av den pågående pandemin kan det ta längre tid än vanligt att komma fram på telefon samt få återkoppling på och åtgärda serviceanmälningar.

Serviceanmälan och väntetider

Spridningen av covid-19 ökar i Sverige, men vi fortsätter att ta hand om serviceanmälningar som vanligt i nuläget.

På grund av sjukdomsbortfall bland våra medarbetare kan det ta längre tid än vanligt att komma fram till kundservice via telefonen. Det kan även ta lite längre tid än normalt för oss att återkoppla på och åtgärda serviceanmälningar. Tack för din förståelse!

Boka ny tid

Om vi bokat tid med dig för att åtgärda något i din lägenhet, är det viktigt att du hör av dig till oss om du har minsta symptom, som feber eller hosta. Så bokar vi in en ny tid. På så sätt kan vi minska risken för smittspridning.

Använd Mina sidor

Gör gärna din serviceanmälan via Mina sidor – det kan du göra dygnet runt och du slipper eventuell väntetid.

 

> Här kan du läsa mer om hur vi jobbar under pandemin

Nyhetsarkiv

2021-10-04

Vi byter namn till Victoriahem

I januari 2022 byter Victoria Park namn till Victoriahem. Vi förenas då med vårt systerföretag Hembla under ett gemensamt varumärke.

Läs mer

2021-09-30

Familjefest i Haninge under blå himmel

På dansbanan i Brandbergen var det, den sista lördagen i september, den årliga familjefesten. En uppskattad dag för stora som små.

Läs mer

2021-09-30

Från miljövärd till byggarbetare

Varje år skapar vi sysselsättning för 25 miljövärdar i våra områden. Flertalet är boende hos oss och saknar sysselsättning.

Läs mer

2021-09-30

Stark tillströmning av besökare på Brickebackens dag

I lördags, 25 september, var det stor uppslutning när närmare 2 000 personer besökte Brickebackens dag i Örebro. Vi fanns på plats med kaffe från vår…

Läs mer

2021-09-27

Så jobbar vi efter 29 september

Den 29 september tas många av restriktionerna för att förhindra spridning av covid-19 bort. Det betyder att vi kan öppna våra områdeskontor för besök…

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen