Aktuellt

2022-01-12

Covid-19: Serviceanmälan och väntetider

Covid Januari 2022

Med anledning av den pågående pandemin kan det ta längre tid än vanligt att komma fram på telefon samt få återkoppling på och åtgärda serviceanmälningar.

Serviceanmälan och väntetider

Spridningen av covid-19 ökar i Sverige, men vi fortsätter att ta hand om serviceanmälningar som vanligt i nuläget.

På grund av sjukdomsbortfall bland våra medarbetare kan det ta längre tid än vanligt att komma fram till kundservice via telefonen. Det kan även ta lite längre tid än normalt för oss att återkoppla på och åtgärda serviceanmälningar. Tack för din förståelse!

Boka ny tid

Om vi bokat tid med dig för att åtgärda något i din lägenhet, är det viktigt att du hör av dig till oss om du har minsta symptom, som feber eller hosta. Så bokar vi in en ny tid. På så sätt kan vi minska risken för smittspridning.

Använd Mina sidor

Gör gärna din serviceanmälan via Mina sidor – det kan du göra dygnet runt och du slipper eventuell väntetid.

 

> Här kan du läsa mer om hur vi jobbar under pandemin

Nyhetsarkiv

2021-06-11

Stort grattis till årets stipendiater på Skäggetorpsskolan

På skolavslutningen i Skäggetorp delade vi ut stipendier till elever som på något sätt utmärkt sig under sitt sista år på Skäggetorpsskolan.

Läs mer

2021-06-11

Vi fortsätter vårt arbete med att lyfta Brandkärr

Tillsammans med Kvinnornas Utvecklingsgrupp i Nyköping vill vi stärka tryggheten och integrationen i Brandkärr genom fördjupat samarbete.

Läs mer

2021-06-11

Vår reaktion på marknadshyror

– Vi gillar den trygghet och stabilitet som den reglerade marknaden ger, och det gör vi av flera skäl, berättar vår vd Per Ekelund.

Läs mer

2021-06-09

Vi erbjuder sommaraktiviteter i Kungsmarken

I sommar hälsar vi barn och ungdomar välkomna till aktiviteter på fotbollsplanen i Kungsmarken i Karlskrona. Projektet är ett samarbete med IFK Karlsk…

Läs mer

2021-06-03

Nya grannar i Växjö

Förra året byggde vi 33 nya hyreslägenheter på Gamla Norrvägen 12 och 14 i Växjö. De nya lägenheterna har skapats av gamla källarlokaler. De som bor i…

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen