Om Mina sidor för hyresgäst

Alla bostadshyresgäster med sitt namn och personnummer på förstahandskontrakt kan skapa konto.

Du ska ange det kontraktnummer/objektnummer/lägenhetsnummer som står på ditt kontrakt eller hyresavin. Tänk på att numret ska skrivas med bindestreck.

Tänk även på att lösenordet måste vara minst åtta tecken långt och innehålla tre olika teckentyper, exempelvis små och stora bokstäver, siffror eller specialtecken. 

Om du inte kan skapa konto, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Nya objektnummer 24 januari 2022

Sammanslagningen av Victoria Parks och Hemblas Mina sidor innebär att Victoria Park har fått nya objektnummer. Det betyder att det objektnummer som står på ditt hyreskontrakt och hyresavin har ersatts med nytt. Det nya objektnumret finns tillgängligt på din hyresavi för hyresperioden mars och framåt.

Du är välkommen att kontakta Kundservice på kundservice@victoriahem.se för ditt nya objektnummer och skapa ett konto nu.

När du redan skapat konto för att söka lägenhet och bor hos oss

Om du redan har konto som sökande övergår ditt konto till hyresgäst per automatik. Om du inte redan har ett konto på Mina sidor skapar du enkelt ett nytt konto.

När du hyr en lokal

Då kan du tyvärr inte skapa konto själv, utan vi skapar kontot åt er.

Vi behöver följande uppgifter för att skapa konto åt er: Organisationsnummer, Objektnr, Namn, Mobilnr, Mejl.

Tänk på:

  • Om din organisation endast hyr ett objekt och har en användare, efterfrågas endast informationen ovan.
  • Om din organisation hyr flera objekt och vill skapa flera användare för att anmäla fel (serviceanmälan), efterfrågas samma information för respektive objekt.

Dagen efter att förstahandskontraktet är tecknat, kan du skapa konto som hyresgäst och komma åt hyresgästinformation och hyresavier. 

Tjänsten Serviceanmälan kommer du åt först när du flyttat in i din nya bostad. 

Om du redan har konto som sökande övergår ditt konto till hyresgäst per automatik. Om du inte redan har ett konto på Mina sidor skapar du enkelt ett nytt konto

Du söker lägenhet via Mina sidor som alla andra. Du behöver uppdatera ditt hyresgästkonto som bostadssökande.

Söker du bostad i Stockholm eller Uppsala ska du vända dig till Bostadsförmedlingen i Stockholm eller Bostadsförmedlingen i Uppsala som förmedlar alla våra lediga lägenheter där.

Klicka på "Glömt lösenord" på inloggningssidan och ange ditt personnummer som är ditt användarnamn för kontot. Du får sedan en länk och återställningskod på din mejl där du får skapa ett nytt lösenord. 

En serviceanmälan gör du om något av den fasta installationen i din lägenhet inte fungerar. Du ska även göra en serviceanmälan om något inte fungerar i de gemensamma utrymmen som exempelvis i tvättstugan, på lekplatsen eller i garaget.

  1. Logga in på Mina sidor
  2. Klicka på Serviceanmälan och Ny serviceanmälan
  3. Gör en anmälan genom att fylla i de obligatoriska fälten. Bifoga gärna bilder.

Vi hjälper dig med mycket som rör din lägenhet. Men det finns också saker som du ansvarar för och behöver sköta själv. Läs mer här.

När Mina sidor är stängd är du välkommen att anmäla fel på kundservice@victoriahem.se eller 010-210 22 00

Om du har skyddade personuppgifter (skyddad folkbokföring eller sekretessmarkering) kan du skapa konto med dina fingerade uppgifter, efter att vi har skapat kontrakt med överenskomna fingerade uppgifter.