Om Mina sidor för hyresgäst

Alla bostadshyresgäster med sitt namn och personnummer på förstahandskontrakt kan skapa konto.

Du ska ange det kontraktnummer/objektnummer/lägenhetsnummer som står på ditt kontrakt eller hyresavin. Tänk på att numret ska skrivas med bindestreck.

Tänk även på att lösenordet måste vara minst åtta tecken långt och innehålla tre olika teckentyper, exempelvis små och stora bokstäver, siffror eller specialtecken. 

Om du inte kan skapa konto, vänligen kontakta oss.

När du redan skapat konto för att söka lägenhet och bor hos oss

Om du redan har konto som sökande övergår ditt konto till hyresgäst per automatik. Om du inte redan har ett konto på Mina Sidor skapar du enkelt ett nytt konto.

När du hyr en lokal

Då kan du tyvärr inte skapa konto själv, utan vi skapar kontot åt er.

Vi behöver följande uppgifter för att skapa konto åt er: Organisationsnummer, Objektnr, Namn, Mobilnr, Mejl.

Tänk på:

  • Om din organisation endast hyr ett objekt och har en användare, efterfrågas endast informationen ovan.
  • Om din organisation hyr flera objekt och vill skapa flera användare för att anmäla fel (serviceanmälan), efterfrågas samma information för respektive objekt.

Dagen efter att förstahandskontraktet är tecknat, kan du skapa konto som hyresgäst och komma åt hyresgästinformation och hyresavier. 

Tjänsten Serviceanmälan kommer du åt först när du flyttat in i din nya bostad. 

Om du redan har konto som sökande övergår ditt konto till hyresgäst per automatik. Om du inte redan har ett konto på Mina sidor skapar du enkelt ett nytt konto

Du söker lägenhet via Mina sidor som alla andra. Du behöver uppdatera ditt hyresgästkonto som bostadssökande.

Som hyresgäst kan du få förtur om du vill byta lägenhet.

Söker du bostad i Stockholm eller Uppsala ska du vända dig till Bostadsförmedlingen i Stockholm eller Bostadsförmedlingen i Uppsala som förmedlar alla våra lediga lägenheter där.

Klicka på "Glömt lösenord" på inloggningssidan. Du får sedan en länk på din mejl där du får skapa ett nytt lösenord. Kontrollera att du anger rätt mejladress.