För dig som studerar

Vi kan stolt säga att vi varit den första arbetslivserfarenheten för många unga, och glädjande så har några av dem också sedan börjat arbeta hos oss efter sin praktik eller sommarjobb. 

Praktik

Vi vill gärna att du som studerar till yrken inom fastighetsbranschen ser oss som din framtida arbetsgivare. Vi är ett stort bolag med verksamhet på många platser och med goda möjligheter till karriärutveckling. Ett bra sätt att lära känna oss, och vi dig, är att göra din praktik hos oss. 

Vi har nära samarbeten med många av yrkeshögskolans utbildningar riktade mot fastighetsbranschen. Varje år gör ett flertal studenter sin LIA-praktik hos oss. 

Sommarjobb

Sommarjobb är ett viktigt första steg in på arbetsmarknaden. Det är också ett sätt för oss att visa vilken spännande bransch vi jobbar i, och hur många olika yrken det finns. Och självklart gör våra sommarjobbare ett värdefullt jobb under sina veckor hos oss!

Vi bidrar till att skapa hundratals jobb till unga varje sommar genom anställning direkt i vår förvaltning eller i samarbete med kommuner och andra fastighetsägare i gemensamma sommarjobbsatsningar.

Vi rekryterar våra sommarjobbare lokalt, och gärna bland de som bor hos oss. Så håll ögonen öppna för information från Victoriahem i det området du bor. 

 

Lediga jobb och praktikplatser