Tio skäl att jobba hos oss

Varför fastighetsbranschen och varför Victoriahem?
Det finns många skäl till det tycker vi. 

1. Människorna

Som hyresvärd tar vi hand om såväl hus som människor. Så om du älskar att lösa problem som gör livet lättare för andra och drivs av att ge riktigt bra service, då kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

2. Affärsmässighet

Gillar du att se resultat? Vi är noga med att alla våra investeringar lönar sig – i pengar, nöjdare kunder, positiv samhällsutveckling eller vinster för miljön. För att lyckas krävs att vi både har öga för detaljer och kan lyfta blicken.

3. Våra bostadsområden

De flesta av våra hus finns i områden byggda under ”miljonprogrammet”. Och det är vi stolta över. Där andra ibland ser problem fokuserar vi på möjligheterna. Vill du bidra med din kreativitet?

4. Samhällsnytta

Vårt bosociala arbete är centralt för oss. Genom aktiviteter, samarbeten, och trygghetsåtgärder jobbar vi för att lyfta våra områden. Det gynnar både oss och samhället i stort. De flesta av våra medarbetare deltar i arbetet på olika sätt.

5. Energi och miljö

Är miljöfrågor det du brinner för? Som ägare av miljonprogramshus gör vi stor klimatnytta när vi energieffektiviserar våra hus. Och som hyresvärd kan vi hjälpa tusentals familjer att leva mer hållbart.

6. Långsiktigheten

Vi är en privat hyresvärd som vill växa. Men vi är inte ute efter snabba vinster. Att skapa förändring på det sätt vi vill tar tid. Då behövs också ett långsiktigt perspektiv på allt vi gör. Det vill vi att både hyresgäster och medarbetare ska veta.

7. Företag i utveckling

Victoriahem har som ambition att växa och vår organisation utvecklas hela tiden. Att jobba i förändring är både spännande och ibland utmanande. Tråkigt blir det i alla fall aldrig!

8. Vår storlek

Vi är en av Sveriges största privata hyresvärdar. Vår ägare, Vonovia, är Europas största bostadsbolag. Som koncern har vi erfarenheter av ägande och förvaltning av hyresbostäder som få andra kan mäta sig mot.

9. Frihet och ansvar

Ena dagen är sällan den andra lik hos oss. Tempot är högt och beslutsvägarna korta. Du har stor frihet och eget ansvar för att planera ditt arbete och lösa nya utmaningar och problem.

10. Dina kollegor

Du får 500 engagerade kollegor. Vår inställning är att vi gör jobbet tillsammans, oavsett roll i företaget. Hos oss kommer du att få hugga i, men du får också mycket stöd längs vägen.

 

Lediga jobb