10 skäl att jobba hos oss

Varför fastighetsbranschen och varför Victoriahem? Det finns många skäl till det tycker vi. Vi ger dig tio.

1. Människorna

Att jobba med fastigheter, och i synnerhet hyresbostäder, handlar minst lika mycket om att ta hand om människorna i husen och livet runt omkring, som att förvalta och vårda byggnader och gårdar. Så om du älskar att lösa problem som gör livet lättare för andra och drivs av att ge riktigt bra service, då kommer du att trivas väldigt bra hos oss.

2. Samhällsnytta

Som hyresvärd är vi en viktig samhällsaktör i våra områden. Vi finns på plats dygnet runt och har nära kontakt med dem som bor där. Vi samverkar med kommuner, föreningsliv, näringsliv, fastighetsägarföreningar och andra om frågor som handlar om trygghet och social hållbarhet. Det gynnar både oss och samhället i stort. De flesta av våra medarbetare deltar i arbetet på olika sätt.

3. Energi och miljö

Tycker du om teknik och är nyfiken på nya energilösningar? Är klimat- och miljöfrågor det du drömmer om att jobba med? Fastigheter slukar mycket energi. Därför finns det mycket vi kan göra för att minska vår klimatpåverkan. Vårt mål är att använda 100 procent förnybar energi 2030.

4. Stadsutveckling

Vad är det som gör att en stadsdel känns levande, trygg och säker? Hur ska man tänka när man bygger om och bygger nytt så att det passar både dagens och morgondagens familjer? Det är viktiga frågor vi jobbar med dagligen och som vi söker nya svar och lösningar på. Låter det spännande?

5. Våra bostadsområden

De flesta av våra hus finns i det som brukar kallas ”miljonprogramsområden”. Och det är vi stolta över. Där andra ibland ser problem fokuserar vi på möjligheterna. Projektet ”Miljonprogrammet” är en spännande del av vår nutidshistoria, men nu behöver idéerna revideras och områdena anpassas för att passa dagens familjer bättre. Vill du bidra med din kreativitet?

6. Vår storlek

Victoriahem är en av Sveriges största privata hyresvärdar. Vi ägs av det tyska fastighetsbolaget Vonovia, Europas största bostadsbolag. Som koncern har vi erfarenheter av ägande och förvaltning av hyresbostäder som få andra fastighetsbolag kan mäta sig mot.

7. Företag i utveckling

Victoriahem har som ambition att växa och vår organisation utvecklas hela tiden. Det gör att det alltid finns plats för nya idéer och tankar. Att jobba i förändring är både spännande och ibland utmanande. Tråkigt blir det i alla fall aldrig!

8. Frihet och ansvar

Ena dagen är sällan den andra lik hos oss. Tempot är högt och beslutsvägarna korta. Du har stor frihet och eget ansvar för att planera ditt arbete och lösa nya utmaningar och problem. Vi vill gärna att våra medarbetare växer tillsammans med oss.

9. Karriär

Ett jobb i fastighetsbranschen innebär för det mesta en trygg anställning. När andra branscher i perioder har det tufft, står fastighetsbranschen ofta stadig. Det finns många yrkesroller och karriärvägar att välja på, och efterfrågan på personal är stor.

10. Dina kollegor

Hos oss får du nära 500 engagerade och omtänksamma kollegor. Vår inställning är att vi gör jobbet tillsammans, oavsett vilken roll vi har i företaget. Hos oss kommer du att få hugga i, men du får också mycket stöd och kärlek.

Lediga jobb