Aktuellt

2021-12-15

Vi växer med 830 lägenheter i Landskrona

Per Ekelund Lg

– Landskrona är en stad med ett attraktivt läge, med närhet till Malmö och övriga Öresundsregionen. Det är också en kommun på frammarsch, där utvecklingen de senaste åren varit väldigt positiv. Vi ser stora möjlighet att med vår erfarenhet och storlek kunna bidra till att den utvecklingen fortsätter, säger vår vd Per Ekelund.

Idag har vi förvärvat 830 lägenheter fördelade på 24 fastigheter i centrala Landskrona. Det innebär att vi etablerar oss i ytterligare en stad i södra Sverige.

Inför tillträdet den 1 mars 2022 kommer vi etablera ett områdeskontor i Landskrona.

– En nära dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. En stark lokal närvaro är en förutsättning för det, säger Per Ekelund.

Säljare är Paulssons Fastigheter, ett familjeägt fastighetsbolag med basen i Lund.

– Vi är glada för att vi har hittat en bra, stabil och långsiktig fastighetsägare som tar över våra hyresgäster och fastigheter i Landskrona. Victoria Park har goda förutsättningar att ta vid som ny ägare med resurser och ett socialt engagemang som vi sökte i processen, säger Ewa Folkesson, vd för Paulssons Fastigheter.

Nu ser vi fram emot att hälsa våra nya hyresgäster välkomna hem till oss!

Läs pressmeddelandet här

Nyhetsarkiv

2021-08-27

Invigning av Lövgärdets torg i Göteborg

Idag på förmiddagen invigde vi Lövgärdets torg i Göteborg. Under våren har vi renoverat och förädlat torget från grunden.

Läs mer

2021-08-26

Sommarjobbare fick utbildning i miljö

Genom olika samarbeten har vi i sommar sett till att många ungdomar i våra områden fått sommarjobb. I Huddinge kommun fick 180 ungdomar även en miljöu…

Läs mer

2021-08-23

Nu säger vi hejdå till våra duktiga sommarjobbare

Och stort lycka till i framtiden! Vi hoppas att vi väckt ert intresse för fortsatt arbete i fastighetsbranschen och att vi ses igen!

Läs mer

2021-08-18

Sommarjobbare sätter färg på Bro

Tillsammans med Ung Kraft Bro, Upplands-Bro kommun och flera andra hyresvärdar hjälper Hembla till att skapa sommarjobb för 60 ungdomar i Bro i år.

Läs mer

2021-08-16

Läxhjälp på Apelgårdsskolan i Malmö

Vi fortsätter stötta Läxhjälpen så att fler ska gå ut högstadiet med betyg som räcker för att komma in på gymnasiet.

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen