2022-08-19

Vi bygger nya bostäder i Kållered

Kållereds centrum står inför en spännande utveckling. Den tidigare parkeringen kommer snart att vara ersatt av nya bostadshus och trevliga utemiljöer.

Vi bygger just nu 92 nya hyreslägenheter tillsammans med Peab. Byggnationen går enligt planen och snart är stommen rest. Och vi är inte det enda bostadsbolaget som bygger nytt i centrala Kållered, som ligger utanför Göteborg. Tillsammans med Skandia fastigheter, Mölndalsbostäder och Husvärden bygger vi totalt 480 nya bostäder. Hela området beräknas stå klart under 2024.

- Det känns fantastiskt att vara med och bygga och förvalta 92 nya och hållbara bostäder i Kållered. Vi har ett antal hyreslägenheter i området sedan tidigare. Det känns därför extra roligt att våra befintliga hyresgäster kommer att få nya grannar och att även de får uppleva mer liv och rörelse i centrum när allt är färdigt, säger Shivan Abdullah, förvaltare i Göteborg.

Flytta till ny hyreslägenhet

Snart har du möjlighet att flytta till någon av våra 92 nya hyreslägenheter i Kållered. Lägenheterna ligger i ett bostadshus som har sju våningar och en inredd vindsvåning högst upp. Inflyttningen är planerad till försommaren 2023.

Du kommer att kunna välja mellan ljusa och välplanerade ettor till generösa fyror med genomgående hög standard och stilfulla materialval. De flesta lägenheter har även balkong.

Läs mer om projektet >>

Arkiv

2021-06-28

Sommarfotbollsskola i Linköping är i full gång

Läs mer

2021-06-24

Stort intresse för våra nya seniorlägenheter i Strömsnäsbruk

Läs mer

2021-06-23

Vi arrangerar fotbollsskola tillsammans med Borås AIK

Läs mer

2021-06-21

Insats mot olovlig andrahandsuthyrning

Läs mer

2021-06-21

Tillsammans med IFK Örebro arrangerar vi sommaridrottsskola

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen