2022-04-22

Våren kommer med sol och roliga aktiviteter

Vårplantering i Nyköping

Våren är här och det syns tydligt ute i våra områden. Vi har haft gårdsmöten, städdagar och vårdagar.

I Nyköping njöt vi av solen och passade på att göra vårfint i området tillsammans med hyresgästerna. Vi rensade i rabatter, planterade blommor och plockade skräp. Dagen avslutade vi med en fika i vårsolen.  

I Linköping har vi delat ut blommor som hyresgästerna kan plantera på sina uteplatser och balkonger. Vi avslutade med tipspromenad och korvgrillning.    

I Katrineholm åker vi just nu runt och besöker våra gårdar. Vi har gårdsmöten där vi pratar med hyresgäster och bjuder på fika.

Vi är så glada att vi äntligen kan träffas och hitta på roliga aktiviteter med våra hyresgäster igen. Under pandemin har vi varit noga med att hålla avstånd och följa de restriktioner som Folkhälsomyndigheten rekommenderat. Nu när restriktionerna har lättat kan vi äntligen träffas igen. Våra områdeskontor är öppna som vanligt och vi planerar för områdesdagar, fler städdagar och andra aktiviteter för fullt.

Vi ses! 

Arkiv

2024-03-27

Victoriahem i Västerås använder 30 procent mindre vatten

Läs mer

2024-03-25

Så fick Nesrin jobb hos Victoriahems entreprenör

Läs mer

2024-03-22

Så lyckas Victoriahem minska sin vattenförbrukning

Läs mer

2024-02-19

Våra förvaltningar i Haninge utsedda till Årets eldsjäl

Läs mer

2024-01-17

Hyresgästerna i Rinkeby har fått lekplatser byggda efter sina önskemål

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen