2022-04-22

Våren kommer med sol och roliga aktiviteter

Vårplantering i Nyköping

Våren är här och det syns tydligt ute i våra områden. Vi har haft gårdsmöten, städdagar och vårdagar.

I Nyköping njöt vi av solen och passade på att göra vårfint i området tillsammans med hyresgästerna. Vi rensade i rabatter, planterade blommor och plockade skräp. Dagen avslutade vi med en fika i vårsolen.  

I Linköping har vi delat ut blommor som hyresgästerna kan plantera på sina uteplatser och balkonger. Vi avslutade med tipspromenad och korvgrillning.    

I Katrineholm åker vi just nu runt och besöker våra gårdar. Vi har gårdsmöten där vi pratar med hyresgäster och bjuder på fika.

Vi är så glada att vi äntligen kan träffas och hitta på roliga aktiviteter med våra hyresgäster igen. Under pandemin har vi varit noga med att hålla avstånd och följa de restriktioner som Folkhälsomyndigheten rekommenderat. Nu när restriktionerna har lättat kan vi äntligen träffas igen. Våra områdeskontor är öppna som vanligt och vi planerar för områdesdagar, fler städdagar och andra aktiviteter för fullt.

Vi ses! 

Arkiv

2023-09-25

Arshia jobbar för återvinningen i Vårby gård

Läs mer

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen