2021-07-08

Tillsammans med FC Rosengård arrangerar vi Summercamp

Summercapmp Fc Rosengård

Det blir Summercamp i Rosengård i Malmö även i år.

Summercamp hålls i Vänskapsparken den 9-11 augusti och alla barn i åldrarna 7-12 år är välkomna att delta. Summercamp är gratis och ingen föranmälan krävs. Det är bara att dyka upp!
 
Det kommer att finnas aktiviteter för alla och många ledare på plats redo att spela fotboll tillsammans, lyssna på musik, dansa, läsa böcker och umgås. Vi kommer också ha tävlingar med fina priser.

Datum: 9-11 augusti
Tider: kl. 11.00-15.00
Plats: Vänskapsparken i Rosengård, Ramels väg 41
Ingen föranmälan krävs, kom ombytt och klädd för idrott.

–  Det är glädjande att vi för sjätte året i rad kan erbjuda denna aktivitet, som varje år lockar allt fler deltagare. Genom vårt samarbete med FC Rosengård kan vi erbjuda alla barn och ungdomar riktigt roliga dagar här i Rosengård. I kombination med Bästa sommaren och simskolan på Lindängsbadet och Rosengårdsbadet är vår förhoppning att det kommer finnas aktiviteter under hela sommaren för våra yngsta hyresgäster, säger Tannia Rosander Fazliu, områdeschef i Malmö.

–  Vi längtar redan till augusti! Det kommer finnas aktiviteter för alla, så ta med dina vänner och syskon och kom förbi. Vi har många ledare på plats redo att spela fotboll, dansa, och bara hänga. Tack vare vårt samarbete med Victoria Park är dessutom allt gratis, säger Jessica Stegermaier, FC Rosengård.

Arkiv

2022-04-22

Våren kommer med sol och roliga aktiviteter

Läs mer

2022-04-11

Huskurage för tryggare boende

Läs mer

2022-03-25

”Hyresgästerna kan påverka miljön i hög grad”

Läs mer

2022-03-24

700 sommarjobb för unga i 15 kommuner

Läs mer

2022-03-24

Avtackning och diplomering av stadsdelsmammorna i Växjö

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen