2022-04-08

Nybyggda lägenheter i Växjö

En nybyggd och modern marklägenhet som är tillgänglig för uthyrning i Växjö.

Vi har byggt åtta nya hyreslägenheter på Sommarvägen 5-11 i Växjö. Lägenheterna har vi skapat av tomma lokaler. Genom att bygga om outnyttjade ytor kan vi skapa fler bostäder i befintliga hus. Det är bra för miljön, trivseln och tryggheten i området.

Storleken på lägenheterna varierar mellan 40-65 kvm. Det är 2:or och 3:or, samtliga på markplan varav de flesta med egen uteplats. De är utrustade med bland annat diskmaskin, golvvärme i badrummet och elektrisk handdukstork. Fiber finns.

Uthyrningen har startat och du kan nu göra intresseanmälan på Mina sidor, dock senast den 17 april. Gå vidare för att anmäla intresse på Mina sidor>

Nesada, uthyrare i Växjö berättar mer om våra nya bostäder:

– Det är fantastiskt fina lägenheter med samma standard som nyproduktion. Under förra året byggde vi liknande lägenheter här i Växjö och de blev snabbt uthyrda, så vänta inte med din intresseanmälan. Vi kommer självklart att bjuda in till visning så att man får se lägenheten och uppleva den höga standarden, säger Nesada.

Arkiv

2023-03-20

Så minskades vattenförbrukningen med 17 procent

Läs mer

2023-02-15

Nu är det dags att söka sommarjobb

Läs mer

2023-02-10

Vi har vunnit Kundkristallen!

Läs mer

2023-02-03

Energirusta bostäder avgörande för klimatomställningen

Läs mer

2023-01-19

Vi är nominerade till Kundkristallen även i år

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen