Eskilstuna

Mer om Eskilstuna
Mer om Eskilstuna

Hemma i Eskilstuna

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden.

Vi vill skapa riktigt bra platser att bo på. För att vi ska veta vad som är viktigt för dig har vi därför flera olika kontaktmöjligheter. Genom öppen och tät dialog kan vi lösa enkla ärenden i vardagen samtidigt som vi kan planera och göra större insatser på lång sikt.

På gång hos oss i Eskilstuna

Covid-19: Serviceanmälan och väntetider

Med anledning av den pågående pandemin kan det ta längre tid än vanligt att komma fram på telefon samt få återkoppling på och åtgärda serviceanmälning…

Läs mer

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer

Vi inrättar en egen Hyresgästombudsman

En hyresgäst som behöver extra stöd med ett ärende kan inom kort vända sig till vår egen Hyresgästombudsman. Det kan till exempel handla om ett ärende…

Läs mer

Mina sidor för serviceanmälan

Vi hänvisar i första hand till Mina sidor för serviceanmälan – där kan du anmäla fel när som helst dygnet runt.

Kontakta kundservice

Du är alltid välkommen att ringa kundservice under våra öppettider. Du kan också mejla oss. När vi håller stängt hanteras akuta ärenden av jouren.

Vill du hyra parkeringsplats eller garageplats? Du söker lediga parkeringsplatser på Mina sidor på vår hemsida.

I Råbergstorp/Skiftinge är det endast lediga garageplatser på Mina sidor. För parkeringsplatser löser du månadsbiljett i automat eller i app. 

Öppet bredbandsnät

Vi vill erbjuda alla våra hyresgäster tillgång till ett öppet bredbandsnät med stor valfrihet inom bredband, TV och telefoni. Att det är ett öppet nät betyder att du kan välja mellan många olika tjänsteleverantörer och deras utbud. Via det nya öppna bredbandsnätet kan du få upp till 1000 Mbit/s internet, telefoni och TV med möjlighet till HDTV och olika kanalpaket.

  • Alla boende i fd. Hemblas fastigheter hänvisas till Open Universe, förutom om du bor på Västeråsvägen, Wallingatan, Tessingatan, Bergsgatan 1 A-B, Järntorget, Svengrensgatan eller Thorildsgatan då är din bostad kopplad till iTUX.

Leverantörsportalen

Victoriahem i Eskilstuna har avtal med iTUX och Open Universe, som ger dig tillgång till deras respektive portaler där du kan välja mellan flera olika tjänsteleverantörer och deras utbud för bredband, TV och telefoni. På så sätt får du möjlighet att hitta de tjänster som passar just dig och dina behov.

  • Boende i fd. Victoria Parks fastigheter hänvisas till iTUX. 

Kontakta oss

Områdeskontor Råbergstorp

Jour

Vid akuta fel i fastigheten och störningar på vardagar 16.00-08.00 samt helg.

Fastighetsjouren: 070-420 38 60

Störningsjouren: 010-333 32 55

Skadedjur

Du ringer till Anticimex för kostnadsfri hjälp.

075-245 10 00

Områdeskontor Skiftinge

Jour

Vid akuta fel i fastigheten och störningar på vardagar 16.00-08.00 samt helg.

Fastighetsjouren: 070-420 38 60

Störningsjouren: 010-333 32 55

Skadedjur

Du ringer till Anticimex för kostnadsfri hjälp.

075-245 10 00

Områdeskontor Gustafsvägen/Nordwallsgatan

Jour

Vid akuta fel i fastigheten och störningar på vardagar 16.00-08.00 samt helg.

Fastighetsjouren: 016-15 35 25

Skadedjur

Du ringer till Rentokil för kostnadsfri hjälp.

010-470 49 16

Kundservice

Öppettider: Måndag 08.00-18.00, Tisdag-Torsdag 08.00-17.00, Fredag 08.00-16.00

010-210 22 00

kundservice@victoriahem.se

Välkommen till Mina sidor!

På Mina sidor kan du utföra dina boendeärenden dygnet runt.

Här kan du bland annat

  • anmäla fel och skador
  • se dina hyresavier/OCR-nummer
  • kopior av dina kontrakt
  • läsa nyheter om ditt område
Mina sidor

Vi tror på att hitta mötesplatser mellan människor och uppmuntra till grannsamverkan eftersom goda grannar bidrar till trygghet och trivsel. Tillsammans med kommun, organisationer, bostadsbolag och föreningsliv vill vi skapa en förändring.

Värdefull arbetslivserfarenhet

Under 2021 hade vi över 500 ungdomar sommarjobbade hos oss. Sommarjobb ger värdefull arbetserfarenhet, sänker trösklarna in i arbetslivet samtidigt som vi också hoppas att satsningen innebär att några av dem kommer att välja att arbeta i fastighetsbranschen i framtiden. 

Vi vill ge våra yngsta hyresgäster kontakter för framtiden och för att skapa en stolthet och trygghet för platsen där de bor. En värdefull arbetslivserfarenhet helt enkelt.

Vi anställer våra hyresgäster

Vi arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Efter avslutat program har hela 65 procent gått direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål. Flera har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss och våra entreprenörer. Det är vi riktigt glada för. Nu anställer vi 70 miljövärdar varje år.

Vi vill skapa engagemang och förändring