Alla behöver en riktigt bra hemförsäkring

Som hyresgäst är du ansvarig för ditt hem och det är därför viktigt att du har en giltig hemförsäkring. En bra hemförsäkring ger dig trygghet om något skulle hända dig eller ditt hem. Skulle olyckan vara framme, täcker hemförsäkringen oftast kostnaderna.

Inbrott, brand och andra skador kan drabba vem som helst. Om du drabbas är det bara din hemförsäkring som kan ersätta förlorade eller förstörda saker.

Skulle du till exempel råka orsaka en brand- eller vattenskada kan du bli ersättningsskyldig. Att reparera skadorna kan bli dyrt. Men har du en hemförsäkring täcker den oftast kostnaderna.

Skaffa en riktigt bra hemförsäkring

Som hyresgäst hos oss har du möjlighet att skaffa en riktigt bra hemförsäkring till ett bra pris hos vår utvalda samarbetspartner. Läs mer om erbjudandet här.

Testa din brandvarnare

En brandvarnare ger ett mycket bra skydd vid brand. Testa att den fungerar genom att trycka på den lilla knappen. Piper den så är allt bra. Om den inte piper kan du byta batteriet och testa igen. Gör en serviceanmälan på Mina sidor om den fortfarande inte fungerar. Om du inte har en brandvarnare kan du kontakta oss, så ser vi till att du får en. Se gärna vår film om hur du tar hand om din brandvarnare och byter batterier. Fler tips för brandsäkerhet.