Solfjädern

Läs mer om Göteborg
Läs mer om Göteborg
Sök ledigt

Nyproduktion i Lövgärdet, Göteborg

Här i Lövgärdet har vi byggt 46 nya moderna hyreslägenheter. Den 15 september 2021 var det dags för inflyttning. Vi hoppas att alla nya hyresgäster kommer att trivas riktigt bra i sina nya hem och i Lövgärdet.

Lägenheter fördelade på fem hus. Fullt uthyrt!

Adress: Vaniljgatan 32-36, Lövgärdet. Inflyttning september 2021

1 rum och kök, 28 kvm: 6 st
1,5 rum och kök, 40 kvm: 8 st
2 rum och kök, 54 kvm: 12 st
3 rum och kök, 71-74 kvm: 12 st
4 rum och kök, 88 kvm: 8 st

Bo nybyggt och bekvämt

Våra nybyggda hyreslägenheter är välplanerade och ljusa med genomgående hög standard och stilfulla materialval. Några av alla bekvämligheter:

  • Köket med inredning från Marbodal är utrustat med rostfria köksmaskiner från Siemens, spis med keramikhäll, inbyggnadsmikro samt diskmaskin.
  • Det helkaklade badrummet är försett med glasduschväggar, vattenburen handdukstork, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare i de större lägenheterna respektive kombimaskin i övriga. Dessutom finns elektrisk komfortvärme i badrumsgolv.
  • I hallen finns det plats för avhängning vid ingång. I de större lägenheterna finns gäst-wc, garderober i sovrummen samt separat klädkammare.
  • Samtliga lägenheter har målade väggar i ljus kulör, ekparkettgolv, förråd/klädkammare, balkong samt egen ingång.

Bra att veta

  • I hyran ingår värme och digital-TV (grundutbud via Com Hem). Hushållsel med eget abonnemang tillkommer. Du debiteras för kall- och varmvatten beroende på hur mycket du förbrukar.
  • Cykelparkering och miljöhus i anslutande servicebyggnad.
  • Möjlighet att hyra parkering i anslutning till bostaden.
  • Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenheten, du väljer själv internetleverantör på victoriapark.itux.se.

IMD

Varje lägenhet förses med mätare för IMD, som står för individuell mätning och debitering av vatten. Fördelarna är många. Du ser hur mycket vatten du använder och kan påverka dina boendekostnader. Du betalar för det vatten som du har använt. Bra för både plånbok och miljön.

Välkommen hem till oss!

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel, hålla det rent och snyggt i våra områden. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Det är tryggt och bekvämt att hyra lägenhet. Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går t ex tvättmaskinen i lägenheten sönder så kontaktar du oss och så fixar vi det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Färdigställt och fullt uthyrt

Intresset har varit mycket stort för våra nya lägenheter. Vi vill rikta ett stort tack till alla! Vi hoppas att alla nya hyresgäster kommer att trivas riktigt bra.

Invigning av Lövgärdets torg

 

Lägenhetsrundvandring

Lägenhetsväljare

Planlösningar

1 rok (28 kvm)

1 rok (28 kvm)

1,5 rok (40 kvm)

1,5 rok (40 kvm)

2 rok (54 kvm)

2 rok (54 kvm)

2 rok (54 kvm)

2 rok (54 kvm)

3 rok (71 kvm)

3 rok (71 kvm)

3 rok (73 kvm)

3 rok (73 kvm)

3 rok (74 kvm)

3 rok (74 kvm)

4 rok (88 kvm)

4 rok (88 kvm)