Nybyggt i Linköping

Om oss i Linköping
Om oss i Linköping
Sök ledigt

Välkommen hem till Parklunden

I universitetsstaden Linköping har vi byggt 196 moderna hyreslägenheter.

Vi hoppas att alla trivs i sina nya hem, med oss och i området.

Bra att veta

  • I månadshyran ingår värme, digital-TV (grundutbud via Tele2) och normalförbrukning av varm- och kallvatten.
  • Hiss från markplan samt ingång både från gård och gatuplan.
  • Elektroniskt passagesystem.
  • Cykelparkering, förråd och miljöhus i anslutande servicebyggnad.
  • Möjlighet att hyra parkering i anslutning till bostaden.
  • Öppen höghastighetsfiber är indraget i lägenheten, du väljer själv internetleverantör på victoriahem.itux.se.

IMD

Varje lägenhet förses med mätare för vatten respektive hushållsel. På så sätt betalar du bara för din faktiska förbrukning. Du ser hur mycket vatten och hushållsel du använder och kan påverka dina boendekostnader.

I hyran ingår en normalförbrukning av varm- och kallvatten. Använder du mindre får du avdrag på hyran, använder du mer får du betala extra. Bra för både plånboken och miljön.

Lägenheter för dig som studerar i Linköping

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

 

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra hyres­lägenheter eller boka visning? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem. Vi erbjuder förstahandskontrakt utan kö.

Michel

Casandra

Välkommen in på virtuell rundvandring: 1 rum och kök
Välkommen in på virtuell rundvandring: 3 rum och kök

Välj mellan ljusa och välplanerade lägenheter

hyreslägenhet Linköping

hyreslägenhet Linköping

hyreslägenhet Linköping

hyreslägenhet Linköping

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Se vår uthyrningspolicy

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!