2022-03-22

Victoriahem anställer affärsutvecklingschef

Krister Hallin

Vi säger välkommen till Kristian Hallin, vår nya affärsutvecklingschef.

I den nyinrättade rollen kommer Kristian Hallin bland annat ansvara för att utveckla och effektivisera processer och rutiner samt även driva arbetet inom områden som digitalisering, innovation och service.

Kristian kommer närmast från en roll som Head of Construction Programs på Akelius. Tjänsten som affärsutvecklingschef är ett led i vårt arbete med att ytterligare stärka bolagets organisation och förvaltningsbenen upprustning, kundfokus och bosocialt arbete.

– När jag fick möjlighet att själv vara med i en ny och spännande roll var det svårt att tacka nej. Jag drivs av att förändra och utveckla, och Victoriahem lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar. Jag ser fram emot att kunna bidra till den fortsatta utvecklingsresan med mina erfarenheter från fastighetsbranschen i både Sverige och internationellt, säger Kristian Hallin.

Kristian tillträder sin tjänst under juni månad och kommer att rapportera till COO Peter Ullmark. Peter kommer samtidigt att ta över ansvaret för förvaltningen då nuvarande förvaltningschef Mikael Röjdemark lämnar bolaget under juni och tillträder som vd för ett annat fastighetsbolag verksamt i Stockholmsregionen.

Arkiv

2023-06-02

92 nya bostäder i Kållered är inflyttade

Läs mer

2023-05-31

Träffa oss under Järvaveckan

Läs mer

2023-05-22

Vad tycker hyresgästerna om oss som hyresvärd?

Läs mer

2023-05-08

1 000 återbrukade fönster på väg till Ukraina

Läs mer

2023-04-19

Samarbeten gör hyresvärdar mer effektiva

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen