2024-01-16

Flest lägenheter till Bostadsförmedlingen i Stockholm

Bostad I Stockholm 2023

2023 var Victoriahem den privata hyresvärd som lämnade flest lägenheter till Bostadsförmedlingen i Stockholm. Det finns många fördelar för både fastighetsägare och hyresgäster att använda Bostadsförmedlingen.

Trycket på lägenheter i Stockholmsregionen är högt. 2023 förmedlande Bostadsförmedlingen i Stockholm 20 751 bostäder, fler än något annat år tidigare.

Både 2021 och 2023 var Victoriahem den privata hyresvärd som lämnade flest lägenheter till Bostadsförmedlingen. Samtliga av Victoriahems lägenheter i Stockholms län hyrs ut via Bostadsförmedlingen när de blir lediga.

- Vi är en seriös hyresvärd som vill ha en rättvis bostadsmarknad och Bostadsförmedlingens strikta kötider är ett viktigt verktyg för att nå dit, konstaterar Roger Malmquist, regionchef hos Victoriahem för region Stockholm Södra. 

Fler tillgängliga hyreslägenheter i Stockholm

När även privata hyresvärdar ansluter sina lägenheter till Bostadsförmedlingen, blir fler hyreslägenheter tillgängliga för sökande. Det förebygger också fusk och handel med hyresrätter.

Det skapar trygghet för Victoriahems medarbetare att förmedlingen av lägenheter sker via Bostadsförmedlingen. Risken för påverkan minskar och skapar en bättre arbetsmiljö.

Hyresgästerna som går via Bostadsförmedlingen får en rättvis och transparent process och det är enklare för dem att söka alla lägenheter från en och samma plattform.

Dessutom, menar Roger Malmquist, kan kännedomen om Victoriahem öka genom samarbetet med Bostadsförmedlingen.

- Vi blir attraktivare för en bredare kundkrets, vilket är positivt, säger han.

Arkiv

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen