2024-02-19

Våra förvaltningar i Haninge utsedda till Årets eldsjäl

Haninge Vinner Pris

Våra förvaltningar i Jordbro och Brandbergen har fått Haninge kommuns fina pris Årets eldsjäl. Priset delades ut på en gala på Företagardagarna i kommunen.

Förvaltningarna fick priset för sitt sociala engagemang i kommunen och för att de hjälper arbetssökande in på arbetsmarknaden genom vårt miljövärdsprogram.

– Det är så värdefullt med ett företag som öppnar sitt hjärta och sina armar på det här sättet, säger Karin Larsby som arbetar på kommunens arbetsmarknadscenter.

Stefan Henning, förvaltare i Brandbergen, tog emot priset på galan den 16 mars, som avslutade Företagardagarna som kommunen anordnar.

– Vi är enormt stolta. Det är många som har bidragit, så det här är ett pris till hela företaget, säger han.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

Årets vinnare har en unik förmåga att se varje människa för den man är. Företaget har genom ett positivt, strukturerat och genomtänkt arbetssätt – gett målgruppen chansen att lära sig ett yrke som kräver tålamod, säkerhet och noggrannhet. Arbetsgivaren har med tydliga spelregler, rätt anpassning och inkludering lyckats bygga en arbetsplatskultur som får människor att växa och känna tillhörighet, samtidigt som individen utvecklas i sin yrkesroll.

Se filmen från prisutdelningen och lyssna på Stefan Henning och Linda Maklin, förvaltare i Jordbro, som berättar om arbetet och vad de tror har lett fram till utmärkelsen.

Arkiv

2024-07-16

Victoriahems hyresgäster är nöjda med servicen

Läs mer

2024-07-05

Nya löparbanor uppmuntrar till mer rörelse hos barn och unga

Läs mer

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen