Aktuellt

2021-12-15

Vi växer med 830 lägenheter i Landskrona

Per Ekelund Lg

– Landskrona är en stad med ett attraktivt läge, med närhet till Malmö och övriga Öresundsregionen. Det är också en kommun på frammarsch, där utvecklingen de senaste åren varit väldigt positiv. Vi ser stora möjlighet att med vår erfarenhet och storlek kunna bidra till att den utvecklingen fortsätter, säger vår vd Per Ekelund.

Idag har vi förvärvat 830 lägenheter fördelade på 24 fastigheter i centrala Landskrona. Det innebär att vi etablerar oss i ytterligare en stad i södra Sverige.

Inför tillträdet den 1 mars 2022 kommer vi etablera ett områdeskontor i Landskrona.

– En nära dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. En stark lokal närvaro är en förutsättning för det, säger Per Ekelund.

Säljare är Paulssons Fastigheter, ett familjeägt fastighetsbolag med basen i Lund.

– Vi är glada för att vi har hittat en bra, stabil och långsiktig fastighetsägare som tar över våra hyresgäster och fastigheter i Landskrona. Victoria Park har goda förutsättningar att ta vid som ny ägare med resurser och ett socialt engagemang som vi sökte i processen, säger Ewa Folkesson, vd för Paulssons Fastigheter.

Nu ser vi fram emot att hälsa våra nya hyresgäster välkomna hem till oss!

Läs pressmeddelandet här

Nyhetsarkiv

2021-06-11

Stort grattis till årets stipendiater på Skäggetorpsskolan

På skolavslutningen i Skäggetorp delade vi ut stipendier till elever som på något sätt utmärkt sig under sitt sista år på Skäggetorpsskolan.

Läs mer

2021-06-11

Vi fortsätter vårt arbete med att lyfta Brandkärr

Tillsammans med Kvinnornas Utvecklingsgrupp i Nyköping vill vi stärka tryggheten och integrationen i Brandkärr genom fördjupat samarbete.

Läs mer

2021-06-11

Vår reaktion på marknadshyror

– Vi gillar den trygghet och stabilitet som den reglerade marknaden ger, och det gör vi av flera skäl, berättar vår vd Per Ekelund.

Läs mer

2021-06-09

Vi erbjuder sommaraktiviteter i Kungsmarken

I sommar hälsar vi barn och ungdomar välkomna till aktiviteter på fotbollsplanen i Kungsmarken i Karlskrona. Projektet är ett samarbete med IFK Karlsk…

Läs mer

2021-06-03

Nya grannar i Växjö

Förra året byggde vi 33 nya hyreslägenheter på Gamla Norrvägen 12 och 14 i Växjö. De nya lägenheterna har skapats av gamla källarlokaler. De som bor i…

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen