2022-08-03

Vi hyr ut 23 nya lägenheter i Norrköping city

Nya Hyreslägenheter I Norrköping

Den 1 augusti stod våra nybyggda lägenheter i Norrköping klara. 23 nya ettor och tvåor som redan har fått nya hyresgäster.

Genom att flytta på några förråd i ett av våra bostadshus gjorde vi plats för 23 kvadratsmarta och hemtrevliga hyreslägenheter, 17 ettor och 6 tvåor. De ligger på markplan och fler än hälften har mysiga uteplatser.

Lägenheterna ligger i Kvarteret Röken, nära city med gångavstånd till tågcentralen och universitetet. De är perfekta för studenter eller som ett första egna hem.

- Det känns jättebra att kunna komplettera vårt bestånd med dessa mindre lägenheter. Vi vill ju att studenter och unga vuxna ska kunna flytta hemifrån och bo bra och centralt, säger vår regionchef Eleonor Biberg.

Bara några dagar efter att alla lägenheter blivit färdiga har flera flyttlass körts fram till dörrarna. Vi välkomnar våra nya hyresgäster och hoppas att de trivs!

Arkiv

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

2023-08-25

Trivseln blommar med odlingslådor

Läs mer

2023-08-11

Sommarjobb ger unga kunskap för livet

Läs mer

2023-07-28

”Kontakt med hyresgästerna gör arbetet bättre”

Läs mer

2023-07-21

Arshad håller koll på Vårby gård

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen