2022-06-16

Trevligt nationaldagsfirande på Rinkebytorg

6 Juni 2022, Hemsidan

Det blev ett soligt firande av Sveriges nationaldag på Rinkebytorg. Dagen arrangerades av Shanta IF i samarbete med Stockholm stad. Vi var på plats tillsammans med många andra aktörer som Hyresgästföreningen, Polisen och flera politiska partier.

Årets nationaldagsfirande på Rinkebytorg blev en solig och välbesökt dag. Vi är glada att så många kom och att vi fick prata med flera av våra hyresgäster. På plats tillsammans med oss fanns också våra trygghetsvärdar i Trygghetspatrullen som introducerades tillsammans med CSG (Commuter Security Group AB) i norra Stockholm i februari i år.

Vi jobbar ständigt med att öka vår tillgänglighet, förbättra vår service samt öka tryggheten för våra hyresgäster. Därför är trygghetsvärdarna ett viktigt komplement till vår ordinarie förvaltning.

–  Trygghetspatrullen består av specialutbildade trygghetsvärdar som patrullerar i våra fastigheter och områden. De patrullerar för att öka tryggheten för våra hyresgäster under jourtid, på kvällar och nätter. Berättar Daniel S Mattsson, Regionchef i Norra Stockholm.

Arkiv

2022-02-23

Lägenhetsinbrotten minskar i Järva

Läs mer

2022-02-15

Så bidrar vi till att minska fossila utsläpp

Läs mer

2022-02-10

Vi är vinnare av Kundkristallen 2022

Läs mer

2022-02-09

Sommarjobb ger ungdomarna i Eskilstuna värdefull arbetserfarenhet

Läs mer

2022-02-09

Mer lek och dans i Kungsmarken

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen