2022-08-19

Vi bygger nya bostäder i Kållered

Kållereds centrum står inför en spännande utveckling. Den tidigare parkeringen kommer snart att vara ersatt av nya bostadshus och trevliga utemiljöer.

Vi bygger just nu 92 nya hyreslägenheter tillsammans med Peab. Byggnationen går enligt planen och snart är stommen rest. Och vi är inte det enda bostadsbolaget som bygger nytt i centrala Kållered, som ligger utanför Göteborg. Tillsammans med Skandia fastigheter, Mölndalsbostäder och Husvärden bygger vi totalt 480 nya bostäder. Hela området beräknas stå klart under 2024.

- Det känns fantastiskt att vara med och bygga och förvalta 92 nya och hållbara bostäder i Kållered. Vi har ett antal hyreslägenheter i området sedan tidigare. Det känns därför extra roligt att våra befintliga hyresgäster kommer att få nya grannar och att även de får uppleva mer liv och rörelse i centrum när allt är färdigt, säger Shivan Abdullah, förvaltare i Göteborg.

Flytta till ny hyreslägenhet

Snart har du möjlighet att flytta till någon av våra 92 nya hyreslägenheter i Kållered. Lägenheterna ligger i ett bostadshus som har sju våningar och en inredd vindsvåning högst upp. Inflyttningen är planerad till försommaren 2023.

Du kommer att kunna välja mellan ljusa och välplanerade ettor till generösa fyror med genomgående hög standard och stilfulla materialval. De flesta lägenheter har även balkong.

Läs mer om projektet >>

Arkiv

2024-07-16

Victoriahems hyresgäster är nöjda med servicen

Läs mer

2024-07-05

Nya löparbanor uppmuntrar till mer rörelse hos barn och unga

Läs mer

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen