2021-06-21

Tillsammans med IFK Örebro arrangerar vi sommaridrottsskola

Sommaridrottsskola I Örebro

Måndag 26 juli går startskottet för sommaridrottsskolan på Brickebackens IP i Örebro. Under vecka 30 är det handboll och fotboll som står på schemat.

Tillsammans med IFK Örebro, Partnerskap Örebro och RF/SISU arrangerar vi sommaridrottsskola där alla barn i förskoleklass till åk 5 är välkommen att delta. Varje dag den 26 till 30 juli mellan klockan 10 och 14 blandas handboll och fotboll med lekar och olika bollövningar. Dessutom blir det en del matcher och annan idrott under veckan. Lunch och frukt serveras under dagen.

Satsningen är en del av vårt bosociala arbete för att skapa en positiv utveckling i vårt bostadsområde med ökad trivsel och gemenskap. Sommaridrottsskolan tillsammans med IFK Örebro ger oss möjlighet att bidra till en meningsfull sommar för våra unga hyresgäster.

– Det är glädjande att vi tillsammans med IFK Örebro kan bygga vidare på förra sommarens succé. Emil och övriga ledare gör ett fantastiskt jobb för att återigen bygga upp föreningslivet i Brickebacken, vilket för oss är en självklarhet vara delaktiga i. Extra roligt är det när vi tydligt ser att det finns en så stor efterfrågan. Genom samarbetet med IFK Örebro kan vi erbjuda alla barn och ungdomar en riktigt rolig vecka här i Brickebacken, säger Pierre Lundberg, områdeschef i Örebro.

– Jag tycker det är ett fantastiskt samarbete med Victoria Park, som gör att fler barn och ungdomar får möjlighet att prova på fotboll och handboll. Det är min övertygelse att det absoluta bästa resultatet går att uppnå när aktörer från olika delar av samhället hjälps åt. Med sommaridrottskolan vill vi få till en superrolig vecka med lek, spel och match, säger Emil Nordback, fotbollsansvarig IFK Örebro.

Sommaridrottsskolan arrangeras på Brickebackens IP varje dag den 26 till 30 juli mellan klockan 10 och 14. Pris: 199 kronor lunch, frukt och ryggsäck ingår. Anmälan sker på ifksommarskola@gmail.com.

Arkiv

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

2023-08-25

Trivseln blommar med odlingslådor

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen