Hyr lägenhet i Örebro

För hyresgäster
För hyresgäster

Bo naturskönt i Örebro

I Örebro finns ett brett utbud av kultur, idrott, restauranger och shopping. Örebro har även ett strategiskt läge – 200 kilometer från Stockholm, 320 kilometer från Oslo och 300 kilometer från Göteborg.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss i Örebro!

Studentdeal – för dig som vill trygga bostaden nu

Är du en Early bird? Det här är en deal för dig som gillar att vara tidigt ute. Hos oss kan du tryggt teckna ett förstahandskontrakt redan nu och lugnt planera vidare för höstens plugg. Läs mer om vår studentdeal här.

Vi har lägenheter för dig som studerar i Örebro

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet kan du bo själv eller tillsammans med vän, och tar du paus i studierna eller avslutar dem så kan du bo kvar hos oss så länge du vill. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Hyr en modern lägenhet

Vi har över 600 trevliga hyreslägenheter med hög standard i Örebro, i natursköna områdena Brickebacken och Varberga.

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla.

Parkering

I våra områden är det Apcoa Parking som hyr ut parkeringsplatser och garageplatser. Kontakta dem för att få veta mer. 

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Örebro. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta vår uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Helene

Helene

Våra områden i Örebro

Hyreslägenheter i Brickebacken

Brickebacken är en stadsdel i Örebro fem kilometer från innerstaden. Hos oss bor du i hus av radhuskaraktär där alla lägenheter har en gedigen uteplats eller en väl tilltagen balkong.

  • Nära till Universitetet
  • Bilfri innergård
  • Nära naturområden

Ledigt i området

I natursköna och familjevänliga Brickebacken har du närhet till skola, vårdcentral, folktandvård, livsmedsaffär, frisör, restaurang, bad, gym och inte minst närheten till Markaskogen. Med cykel eller buss tar det cirka tio minuter in till centrala Örebro. Till Universitetet cyklar du på fem minuter.

Vi erbjuder hyreslägenheter i varierade storlekar, från ett till fem rum och kök. Merparten av våra balkonger i Brickebacken är inglasade och om så inte är fallet kan man få det som tillval. För de med uteplats finns också möjlighet att välja till uterum. 

Adresser i området

Tallrisvägen Björkrisvägen

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Varberga

I Varberga bor du med närhet till det mesta så som matbutik, busshållsplats, vårdcentral, fritidsgård, restauranger och fin natur intill Varbergaskogen och Karslundsområdet. Det är bekvämt gång- och cykelavstånd till Örebro city, cirka tre kilometer bort.

  • Nära naturområden
  • Innergård med lekplats
  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service

Ledigt i området

Majoriteten av lägenheterna på Varbergagatan har en gedigen uteplats eller en mysig balkong, dessutom finns två gemensamma och mycket trivsamma innergårdar att nyttja.

I Varberga hittar du även vårt områdeskontor. 

Adresser i området

Varbergagatan

Hitta på karta

Adresser i området

På gång hos oss i Örebro

Rent Badrum Utan Fukt

Fem tips för ett fräscht badrum

Det finns en del saker du enkelt kan göra själv för att hålla ditt badrum fräscht och minska risken för fukt. Här är våra bästa fem tips för ett rent…

Läs mer
Termometer

Fem tips för att hålla ner temperaturen inomhus

Nu är sommaren här och solens strålar gör det varmt både ute och inne. Tycker du att det är för varmt i lägenheten? Då har vi några bra tips på vad du…

Läs mer
Grilla I Sommar

Så här får du grilla hos oss i sommar

Det är härligt att grilla, men i tätbebyggda områden är det viktigt att ta hänsyn till både grannar och brandsäkerhet. Det är inte särskilt svårt – se…

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt