Örebro

För boende
För boende
Sök ledigt

Bo naturskönt i Örebro

I Örebro finns ett brett utbud av kultur, idrott, restauranger och shopping. Örebro har även ett strategiskt läge – 200 kilometer från Stockholm, 320 kilometer från Oslo och 300 kilometer från Göteborg.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss i Örebro!

Hyr en modern lägenhet

Vi har över 600 trevliga hyreslägenheter med hög standard i Örebro, i natursköna områdena Brickebacken och Varberga.

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla.

Parkering

I båda våra områden finns det gott om parkeringsplatser att hyra.

Under 2022 kommer vi även kunna erbjuda laddmöjligheter för elbil/laddhybrid.

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Örebro. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om vårt utbud av hyres­lägenheter eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet som passar dig.

Helene

Våra områden i Örebro

Brickebacken

Brickebacken är en stadsdel i Örebro fem kilometer från innerstaden. Hos oss bor du i hus av radhuskaraktär där alla lägenheter har en gedigen uteplats eller en väl tilltagen balkong.

  • Nära till Universitetet
  • Bilfri innergård
  • Nära naturområden

I natursköna och familjevänliga Brickebacken har du närhet till skola, vårdcentral, folktandvård, livsmedsaffär, frisör, restaurang, bad, gym och inte minst närheten till Markaskogen. Med cykel eller buss tar det cirka tio minuter in till centrala Örebro. Till Universitetet cyklar du på fem minuter.

Vi erbjuder hyreslägenheter i varierade storlekar, från ett till fem rum och kök. Merparten av våra balkonger i Brickebacken är inglasade och om så inte är fallet kan man få det som tillval. För de med uteplats finns också möjlighet att välja till uterum. 

Adresser i området

Tallrisvägen Björkrisvägen

Hitta på karta

Varberga

I Varberga bor du med närhet till det mesta så som matbutik, busshållsplats, vårdcentral, fritidsgård, restauranger och fin natur intill Varbergaskogen och Karslundsområdet. Det är bekvämt gång- och cykelavstånd till Örebro city, cirka tre kilometer bort.

  • Nära naturområden
  • Innergård med lekplats
  • Nära till livsmedelsaffärer och annan service

Majoriteten av lägenheterna på Varbergagatan har en gedigen uteplats eller en mysig balkong, dessutom finns två gemensamma och mycket trivsamma innergårdar att nyttja.

I Varberga hittar du även vårt områdeskontor. 

Adresser i området

Varbergagatan

Hitta på karta

På gång hos oss i Örebro

Vi har bytt namn till Victoriahem

Nu förenas Victoria Park och Hembla under ett gemensamt namn – Victoriahem. Vi är fortfarande samma hyresvärd och du får träffa samma personal i ditt…

Läs mer

Stark tillströmning av besökare på Brickebackens dag

I lördags, 25 september, var det stor uppslutning när närmare 2 000 personer besökte Brickebackens dag i Örebro. Vi fanns på plats med kaffe från vår…

Läs mer

Tillsammans med IFK Örebro arrangerar vi sommaridrottsskola

Måndag 26 juli går startskottet för sommaridrottsskolan på Brickebackens IP i Örebro. Under vecka 30 är det handboll och fotboll som står på schemat.

Läs mer
Fler nyheter

Vi anställer våra hyresgäster

Vi arbetar för att fler kommer in i samhället och ut i arbetslivet. Varje år anställer vi miljövärdar, som håller rent och snyggt inne och ute. Efter avslutat program har hela 65 procent gått direkt vidare till jobb eller studier, vilket är ett av våra mål. Flera har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss och våra entreprenörer. Det är vi riktigt glada för. Nu anställer vi 70 miljövärdar varje år.

Vi vill skapa engagemang och förändring

Förstahandskontrakt utan kö

Attraktiva och trygga bostadsområden skapar vi genom nöjda och engagerade hyresgäster. Vi har varken bostadskö eller poängsystem utan i stället en tydlig uthyrningspolicy.

Var därför noga med att din profil är uppdaterad med korrekta uppgifter och validerade intyg. Intygen och boendereferens krävs även vid kontraktsskrivning.

Välkommen att hitta ditt nya hem hos oss!

Uthyrningspolicy – våra grundkrav

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!