2021-07-06

Sommarjobbare och sommaraktiviteter i Växjö

Sommarjobbare I Växjö

Tillsammans med Miljonbemanning har vi anställt fem ungdomar, som ska hjälpa oss att hålla fint i våra bostadsområden i Växjö under hela sommaren.

Utöver de dagliga uppgifterna som skräpplockning och se till att det är ordning och reda i såväl miljöhus som källarutrymmen, arrangerar sommarjobbarna varje torsdag utomhusaktiviteter för barnen. Torsdagen den 8 juli startar vi med tipspromenad med temat Brandsäkerhet.

– Vi har fått in över 50 ansökningar, vilket är fantastiskt roligt. Detta är första sommaren vi anställer sommarjobbare här i Växjö. Vår ambition är att kunna erbjuda ännu fler sommarjobb nästa år, berättar områdeschef Elna Omanovic och fortsätter:

– Vi är också extra glada över att tillsammans med Miljonbemanning bidra till att barnen får en meningsfull sommar med roliga aktiviteter där de får möjlighet att träffas och skapa fina minnen, samtidigt som vi ger ungdomarna meningsfull sysselsättning och viktig arbetslivserfarenhet för framtiden.

– Vi på Miljonbemanning är tacksamma att tillsammans med Victoria Park skapa möjligheter till ungdomar för att bygga erfarenheter och få in en fot på arbetsmarknaden. Tillsammans bidrar vi med en viktig erfarenhet för våra framtida samhällsbyggare, säger Mohamed Korchane på Miljonbemanning.

Arkiv

2023-09-12

Hyresgäster i Rinkeby känner sig tryggare

Läs mer

2023-09-08

Färre skadedjur och nöjdare hyresgäster med moloker

Läs mer

2023-09-04

90 procent av boende i Köping nöjda med servicen

Läs mer

2023-09-01

Känslan av trygghet ökar i Bro

Läs mer

2023-08-25

Trivseln blommar med odlingslådor

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen