2022-02-01

Snabbare hjälp och service

Daniel S Mattsson

Nu har vi startat ett samarbete med säkerhetsföretaget CSG i flera av våra områden i nordvästra Stockholm. Tanken är att våra hyresgäster lättare och snabbare ska få service och hjälp när det behövs.

Samarbetet innebär att CSG ska trygghetspatrullera och bistå med tjänster som trygghetsjour och fastighetsjour. Trygghetsvärdarna kommer att bära kläder med både CSG och Victoriahems logotyper för att våra hyresgäster ska känna igen dem. 

– Vi jobbar ständigt med att öka vår tillgänglighet, förbättra vår service samt öka tryggheten i boendemiljön i våra områden. Vi är därför glada över vårt samarbete med CSG, som kan erbjuda en helhetslösning där våra hyresgäster snabbt får professionell hjälp oavsett vad det gäller, säger Daniel S Mattsson, regionchef för Stockholm Norra på Victoriahem.

CSG:s medarbetare kommer att lära känna våra områden och våra hyresgäster väl, vilket skapar extra trygghet och kontinuitet i deras arbete.

– Vi ska göra vårt yttersta för att samtliga som bor i Victoriahems fastigheter ska kunna känna sig trygga 365 dagar om året, säger Jens Klevengård, försäljningschef på CSG.

CSG kommer att synas i Victoriahems bostadsområden i Rinkeby, Tensta, Husby, Sollentuna, Märsta och Upplands-Bro.

– Vi ser dem som en förlängning av vår förvaltning och kommer att se till att våra hyresgäster får ännu snabbare service och hjälp när de behöver det, säger Daniel.

 

Läs vårt och CSG:s pressmeddelande här

Arkiv

2021-09-30

Familjefest i Haninge under blå himmel

Läs mer

2021-09-27

Så jobbar vi efter 29 september

Läs mer

2021-09-23

Energieffektiv förvaltning gör skillnad

Läs mer

2021-09-15

Dags för inflyttning i Solfjädern, Lövgärdet

Läs mer

2021-09-09

Nu startar utvecklingen av centrala Kållered

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen