2022-05-25

Nytt städbolag i Köping

Cleaning

Från och med i juli är det Städteamet Mälardalen AB som håller rent i våra trapphus och allmänna utrymmen. De arbetar med fokus på personliga möten och kvalité för att skapa en trivsammare boendemiljö för dig som bor hos oss.

Vårt fokus är bland annat att du som hyresgäst ska trivas och känna dig trygg ute i våra områden och i våra fastigheter.   

I förra årets hyresgästundersökning önskade våra hyresgäster bättre städning av entréer, trapphus och allmänna utrymmen. Till dig kommer vi med goda nyheter. Vi har tecknat ett samarbetsavtal med städbolaget Städteamet Mälardalen AB.

”Att arbeta som leverantör i våra områden innebär många möten och personliga kontakter med dig som hyresgäst. Därför är vi glada över samarbetet med Städteamet Mälardalen AB, som värderar långsiktighet, har fokus på personliga möten och kvalité. Vilket skapar en trivsammare boendemiljö”, säger Magnus Munter, områdeschef i Köping.

Samarbetet med Städteamet Mälardalen AB startar redan 1 juli och de kommer att börja med en storstädning av samtliga fastigheter. Sedan kommer de hålla ditt trapphus och allmänna utrymmen rena och snygga så att du och dina grannar trivs såväl inne i våra fastigheter som ute i områdena.

Arkiv

2022-10-12

Modell för hyresförhandlingar skyddar hyresgäster

Läs mer

2022-10-04

”Vi får positiv energi från nöjda hyresgäster”

Läs mer

2022-09-26

Så fungerar värmen i våra lägenheter

Läs mer

2022-09-20

Uthyrning via bostadsförmedlingen hindrar fusk

Läs mer

2022-09-15

Levnadsvillkoren förbättras på Herrgården

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen