Hyr lägenhet i Köping

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Köping

Köping ligger nära Mälaren med goda kommunikationer till Stockholm, Västerås och Örebro. Våra hyreslägenheter i Köping är centralt placerade eller ligger på bekvämt gångavstånd från centrum.

Köping är en anrik stad, med många fint bevarade stenhus från sekelskiftet. Här finns Sveriges näst största insjöhamn och många tillverkningsindustrier. Staden är rik på idrotts- och kulturföreningar.

Vill du hyra lägenhet i Köping? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi bjuder på en del av hyran i två år

Vi har ett utvalt antal lägenheter där vi bjuder på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss under de två första åren.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om erbjudandet.

Tips! Kolla efter lediga lägenheter med ikonen Erbjudande just nu, och enklast gör du det genom att klicka i bildlista över lediga lägenheter.

Hyr en modern lägenhet

Vi har över 370 trevliga hyreslägenheter med hög standard i Köping, som är centralt placerade eller ligger på bekvämt gångavstånd från centrum.

Välj mellan stora generösa bostäder till kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Hos oss kan du hyra en modern lägenhet utan att stå i bostadskö.

Lediga hyreslägenheter i Köping

Ett hem att trivas i

För oss är det viktigt att boendemiljön är bra – både inne och ute. Därför arbetar vi ständigt med att ta hand om och rusta upp husen successivt. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. Med egen personal i bostadsområdet vill vi tillsammans med alla hyresgäster göra området till en riktig bra plats att leva på.

Välkommen hem till oss

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Köping. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg på att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss!

Kontakta våra uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Köping eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet i Köping som passar dig.

Josefina

Josefina

Våra områden i Köping

Hyreslägenheter i Centrum

I våra lägenheter i centrum har du nära till stadens puls, shopping och nöjesliv. Här hittar du även parker, grönområden och sjukhuset.  

  • Centralt läge
  • Stort utbud av restauranger, butiker och aktiviteter
  • Vackra parker i närområdet

Ledigt i området

Adresser i området

Stora torget, Östra Långgatan, Stora Gatan, Tunadalsgatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Tunadal

Lägenheterna på Tunadal ligger centralt med mindre än fem minuter promenad till centrum. Tunadal ligger nära Folkets hus och biblioteket. Det är gångavstånd till livsmedelsbutiker och annan service.

  • Nära till Köpings bibliotek
  • Centralt läge
  • Nära till Nyckelbergsparken

Ledigt i området

Adresser i området

Tunadalsgatan, Sankt Olovsgatan

Hitta på karta

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt