2022-09-08

Nyrenoverat Stig In för seniorer har åter öppnat

Stig In Markaryd och Strömsnäsbruk

I måndags var det dags för invigning av kommunens verksamhet för äldre i Strömsnäsbruk, Stig In. Lokalerna har renoverats och är nu åter öppna för seniorer.

Här finns matservering, samlingslokaler där det arrangeras aktiviteter och en relaxavdelning. I receptionen kan man få hjälp med att boka serviceresor, tidsbokning till tandläkare och mycket annat.

Direkt i anslutning till Stig In ligger våra nybyggda seniorlägenheter, på Nya Åbrovägen 2. Alla som bor här har fri tillgång till Stig In.

- Vi har väntat på att renoveringen av Stig In ska bli färdig. Äntligen är det klart! Det är ett stort värde för våra hyresgäster att få tillgång till den här typen av verksamhet helt kostnadsfritt. Vi är också väldigt glada för vårt fina samarbete med kommunen, säger Tobias Göransson, områdeschef i Markaryd.

Pensionärerna Palle och Aina som bor i våra seniorlägenheter fick en ärofull uppgift under invigningen. De klippte invigningsbandet tillsammans med kommunalrådet i Markaryd, Bengt Germundsson och kommunchef Elisabeth Fock.

Arkiv

2023-11-20

Trapphusmöten får hyresgäster att prata

Läs mer

2023-11-16

Fattigdomen minskar i Herrgården på Rosengård

Läs mer

2023-10-31

Det här tycker våra hyresgäster om vår service

Läs mer

2023-10-26

Mammor får kunskap och nya vänner

Läs mer

2023-10-19

Så här arbetar Södertälje med vårt miljövärdsprogram

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen