2022-04-08

Nybyggda lägenheter i Växjö

Vaxjo Nya Marklagenheter

Vi har byggt åtta nya hyreslägenheter på Sommarvägen 5-11 i Växjö. Lägenheterna har vi skapat av tomma lokaler. Genom att bygga om outnyttjade ytor kan vi skapa fler bostäder i befintliga hus. Det är bra för miljön, trivseln och tryggheten i området.

Storleken på lägenheterna varierar mellan 40-65 kvm. Det är 2:or och 3:or, samtliga på markplan varav de flesta med egen uteplats. De är utrustade med bland annat diskmaskin, golvvärme i badrummet och elektrisk handdukstork. Fiber finns.

Uthyrningen har startat och du kan nu göra intresseanmälan på Mina sidor, dock senast den 17 april. Gå vidare för att anmäla intresse på Mina sidor>

Nesada, uthyrare i Växjö berättar mer om våra nya bostäder:

– Det är fantastiskt fina lägenheter med samma standard som nyproduktion. Under förra året byggde vi liknande lägenheter här i Växjö och de blev snabbt uthyrda, så vänta inte med din intresseanmälan. Vi kommer självklart att bjuda in till visning så att man får se lägenheten och uppleva den höga standarden, säger Nesada.

Arkiv

2023-01-23

Möt Grannstöd & Grannsamverkan i Botkyrka kommun

Läs mer

2023-01-20

Välkommen in till vårt områdeskontor i Visättra

Läs mer

2023-01-20

Tefik är ny miljövärd i Stoeryd

Läs mer

2023-01-19

Vi är nominerade till Kundkristallen även i år

Läs mer

2023-01-16

Ministerträff om integration och trygghet i Bäckby i Västerås

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen