2022-11-01

Matti är ny fastighetsskötare i Borås

Matti Vuorenmaa

Vi vill säga varmt välkommen till Matti Vuorenmaa, ny fastighetsskötare hos oss i Borås! Han började sin karriär hos oss som miljövärd.

För Matti var det viktigt att komma ut i arbetslivet så snabbt som möjligt. Därför tvekade han inte att söka jobbet som miljövärd, framför att vidareutbilda sig. Nu har han tagit steget vidare till fastighetsskötare. Ett jobb som han trivs väldigt bra med.

”Jag trivs jättebra som fastighetsskötare. Det är ett väldigt fritt jobb. Man får vara ute en hel del och träffar mycket folk. Något som passar mig”, säger Matti.

Matti har tidigare arbetat som målare och har drivit eget företag under tio år.

Våra miljövärdar är ofta våra hyresgäster och de får en tidsbegränsad anställning hos oss i samarbete med Arbetsförmedlingen. Vårt mål är att anställa 70 miljövärdar varje år. Vi är på god väg att uppnå det målet. Cirka 65 procent av våra miljövärdar har gått vidare till jobb eller studier. Flera av dem har även tackat ja till en tillsvidareanställning hos oss eller våra entreprenörer. Det är vi riktigt glada för.

Arkiv

2024-06-07

Många insatser gör Vårby gård tryggt och trivsamt

Läs mer

2024-06-05

Poolen i Brandbergen öppnar för sommaren

Läs mer

2024-05-30

Träffa oss på Järvaveckan!

Läs mer

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen