2022-09-07

Kom och rösta i Alby!

Vallokal Alby Botkyrka

Ett högt valdeltagande är ett av flera viktiga mått på ett områdes välmående. Därför ställer vi mer än gärna upp med vallokaler i våra bostadsområden. Bland annat i Alby.

I Alby har Botkyrka kommun fått plats i vår kvarterslokal. Här kan den som vill rösta och ställa frågor om valet. Lokalen har hållit öppet under några dagar och det har stått en valbuss bredvid som varit öppen för röstning.

- Om vi som fastighetsvärd kan bidra till att göra livet enklare för våra hyresgäster så att de bara kan gå ut på gården och lägga sin röst så är det toppenbra! Det bidrar även till en gemenskap bland våra boenden – samtidigt som du lägger din röst kan du få fika och en kopp kaffe och umgås med dina grannar. Man kan kalla det en demokratifest, säger vår områdeschef i Alby, Therese Afram.

Therese hoppas att närheten till vallokalen också skapar en nyfikenhet hos barn och ungdomar som inte får rösta idag. De kan enkelt stanna till och ställa frågor för att förbereda sig för sin framtida röstning.

Gårdsfest med valinformation

Den sista dagen som vår lokal står öppen är onsdagen den 7 september. Då bjuder Botkyrka kommun in till gårdsfest. Valinformatörer finns på plats, det bjuds på fika och möjlighet att förtidsrösta i anslutning till röstbussarna.

Tid: 7 september 14.00-20.00
Plats: Albyberget Victoriahems kvarterslokal, Rådmansbacken 25

Varmt välkommen! Lokalen är öppen för alla, du behöver inte vara hyresgäst hos Victoriahem för att besöka den, hälsar Therese.

Läs mer om gårdsfesten här.

Lokalen kommer inte att vara öppen på valdagen. Här kan du hitta en vallokal i Botkyrka kommun.

Arkiv

2023-03-20

Så minskades vattenförbrukningen med 17 procent

Läs mer

2023-02-15

Nu är det dags att söka sommarjobb

Läs mer

2023-02-10

Vi har vunnit Kundkristallen!

Läs mer

2023-02-03

Energirusta bostäder avgörande för klimatomställningen

Läs mer

2023-01-19

Vi är nominerade till Kundkristallen även i år

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen